Salomanje'den tanıdığım Rahmi Okçuoğlu'nun işletmesini yaptığı ocakbaşı ve meyhane karışımı olan mekanın sıcak ambiyansı herkesi büyülüyor. Ağırlıkta beyaz rengin hakim olduğu küçük ama sevimli yerin tüm dekorasyonunu bizzat Rahmi Okçuoğlu kendi üstlenmiş.









Adana sushi revaçta




Baca6'da kebabı düşünenlere yeni bir lezzet tavsiye ediliyor. 'Adana Sushi' şu sıralar herkesin dilinde... Bu kebabı tatmanızı öneririm, çünkü bu kebap diğerlerine hiç benzemiyor. Salı günleri fasıl ekibi eşliğinde canlı müzikle müşterilerine hizmet veren mekân 60 kişilik. Orta alanda yer alan ocakbaşında yer bulmak oldukça zor, mekânın en gözde yeri olan ocakbaşında hangi mezeyi tercih edeceğinize inanın karar veremeyeceksiniz. Özellikle besin değeri yüksek özel mezelerin katkı maddesi kullanılmadan servis edildiği Baca6’da buğday taş değirmenden, yumurta ve tavuk eti gezen tavuktan temin edilirken sebzeler bostandan, şalgamlar Adana’dan getiriliyor. Ayrıca dürümün tamamlayıcı ayran ise naneli ve ev yapımı olarak servis ediliyor.







Maç günü ücretsiz tekne servisi




Hafta sonları Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları öncesinde mekânda yemek yemeye gelen müşterilere özel tekne ile servis hizmeti veriliyor. Maça gidecek olan müşteriler bir saatte Fenerbahçe’ye, 15 dakikada Beşiktaş’a ücretsiz ulaştırılıyor. Mekân pazartesi günleri haricinde 15.00 ile 01.00 arasında hizmet veriyor. Fiks mönü olmasa da uygun fiyatlar müşterileri oldukça memnun ediyor. Canınız ocakbaşında yemek yemek isterse ve yolunuz Kuruçeşme’ye düşerse Baca6'ya uğramanızı tavsiye ederim.

Baca6 Restaurant'ın favori lezzetleri

-Acılı tavuk kebap

-Mütebbel

-Adana sushi

-Sıcak humus

-Kokoreç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR