23 yıldır hiç değişmeyen kalitesiyle yeme-içme sektöründe bir duayen haline gelen Sunset, Sunset Brasserie markasıyla müşterilerine daha genç ve dinamik bir ambiyansla hizmet vermeye başladı.



10 yıldır Sunset bünyesinde olan Japon şef Hiroki Takemura'nın çok özel lezzetlerine, dünyaca ünlü Fransız chef Fabrice Canelle’in Sunset ailesine katılmasıyla mönüye yepyeni lezzetler eklemiş. Yıllardır mönüsünü çok beğendiğim Sunset, yeni markasıyla Brasserie’nin mönüsüne daha çok paylaşımlıklar ve comfort food diye adlandırılabilecek lezzetler eklemiş. Arancini, quesidilla, mini burger, karidesli mantı yeni lezzetlerden bazıları. Ama ördek spring roll, karides tempura, çıtır ördek gibi klasik Sunset lezzetleri de yeni mönüde yerlerini korumuş. Sunset Brasserie'nin ekibi de yenilenmiş. Barın şefliğini İstanbul'da birçok mekandan tanınan Cevat Yıldırım üstleniyor. Barın işletmesi ise Serdar Cabas'a emanet... Ekiple birlikte Brasserie'nin müziği de farklılaşmış. Chill out ve lounge tarzında müziklerle daha genç, samimi, rahat ve dinamik bir ambiyans yaratılmış. Sunset Brasserie’de iş sonrası güzel bir müzik eşliğinde kokteylinizi içebilir yanında bir şeyler atıştırabilir ve geceyi uzatabilirsiniz.





Gelecek için hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Barış Tansever'le sohbetim sırasında, Sunset’in başarısına yeni markalar eklemesi gerektiği inancıyla Sunset Brasserie'yi yaratma ihtiyacı hissetmiş. Tüm bunları okurken eminim ''Sunset başka bir yer mi oluyor?'' diye merak ediyorsunuzdur. Hayır, tüm bu değişiklikler Sunset Brasserie'de yaşanıyor. Sunset aynı mönü, aynı müzik ve aynı ekip ile hizmet vermeye devam ediyor. Bembeyaz örtülü masalarda da bir değişiklik yok. Brasserie'nin ortamında iş sonrası güzel bir müzik eşliğinde bir kokteyl içerken yanında bir şeyler de atıştırırız duygusu hakim. Hatta yemekten sonra geceyi uzatmak isteyenler için müzik hareketleniyor, farklı DJ'ler ile After Sunset zamanı b aşlıyor.






Tek farklılık, Sunset'e gitmek isteyenlerin rezervasyon sırasında Brasserie bölümü için yer ayırtmaları.




23 yıldır aşina olduğumuz mekanı, farklı lezzetler ve farklı bir ambiyansla deneyimlemek isterseniz bir akşam Sunset'in Brasserie bölümü için yer ayırtabilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR