Ataşehir Şerifali Bölgesi’nde hizmete giren “Bizim Konak Et & Kebap” Gastronomi Eğitmeni Şef Özlem Mekik’in danışmanlığı ile çok kısa zamanda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış. Personel eğitiminden tüm konseptin oluşumuna imzasını atan Mekik, mönü düzenlemesini Şef Ayvaz Akbacak’ın sihirli dokunuşlarıyla tamamlamış. Ataşehir’de yıldızı parlayan mekân üç kattan oluşuyor ve her bir kat ferah. 500 kişilik kapasitesi olan restoranın paket servisi de olması bir avantaj.





ÖZEL KEBAPLARI MUTLAKA TADILMALI




Zengin kahvaltısı, hızlı ve lezzetli öğle yemeği ve mükellef akşam sofraları ile günün her saatinde keyif vaat eden mekan, ünlü gurmelerden tam not alıyor. Konak Kebab-ı Sefa, Konak Sarma Kebap, Fıstıklı Kebap başta olmak üzere tüm klasik kebapların da yer aldığı zengin menüde vişneli yaprak sarmasından zeytinyağlı bademli pazıya, hardal soslu patlıcandan köpoğluna, pidelerden kebaplara, mezelerden ızgara etlere enfes lezzetler birbiriyle yarışıyor.


Başpınar lahmacunu, içli köfte, çiğ köfte ve kuru patlıcan dolması Bizim Konak Et & Kebap müdavimlerinin vazgeçilmezi. Tatlı reyonu ise benim diyen tatlıcı dükkanlarını aratmayacak türden. Baklava, fırında sütlaç, kesme Maraş dondurması, fıstıklı tel kadayıf ve ağızda dağılan katmerleri dillere destan.




RESTORANDA KÖY PAZARI BİLE VAR




Doğal ürünlerin sergilendiği köy pazarı ile etçi, mezeci, çorbacı olarak adlandırdıkları bölümlerden çorbanızı, mezenizi, etinizi, tatlınızı görerek seçebiliyor hatta eve götürmek üzere satın alabiliyorsunuz. Et dolabından seçtiğiniz eti dilediğiniz gibi pişirtebiliyorsunuz.






KALLAVİ BIR KAHVALTI MEVCUT




Hafta sonu sunulan zengin kahvaltıları 35 çeşitten oluşuyor. Trakya’nın eski kaşarından Ezine’nin beyaz peynirine, Marmaris’in çam balından Antalya’nın ev yapımı bol meyveli reçellerine, Erzincan'ın deri tulumundan Bodrum'un kırma zeytinine, Erzurum’un çeçil peynirinden Ayvalık'ın kaymak tatlı lor üzerine Antalya karadut reçelli leziz karışımına envai çeşit lezzet yer alıyor. Çörek otlu yumurtalı ekmekleri ise kahvaltının baş köşesinde yer alıyor.


Özel davet, organizasyon ve kutlamalar için uygun olan mekanın bir katı tamamen kapatılabiliyor. Doğum günü, toplantı, iş yemeği ve her türlü organizasyon için hazırlar.






ÇOCUKLAR DA ÇOK MUTLU




Annelerin konforuna öncelik veren mekan sahipleri onlar rahatça yemeklerini yesin, sohbet etsin ve tabii ki çocuklar da eğlensin diye harika bir oyun alanı hazırlamış. Yemeklerini bitiren çocuklar doğru oyun odasına, eğlenceye!




PARK SORUNU YOK




Vale hizmeti veren mekanda kapıda karşılanıyorsunuz. Arabanızı hemen orada emin ellere teslim ediyor ve keyfe geçiyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR