Steakhouse dünyasında uzun zamandır hizmet veren Osman Şengül, yılların birikimini kendi açtığı mekânında topladı. Etiler Alkent'in içinde Bazilik Grill Restaurant adını verdiği mekânının kapılarını açan deneyimli şef, yeni lezzetleriyle kaliteli yemeğin adresi olmaya aday.






Son günlerde Etiler'den tüm İstanbul’a yayılan bir koku var... O koku Şef Osman Şengül'ün henüz 3 ay önce kapılarını açan Bazilik Grill Restaurantı'ndan geliyor. Steakhouse dünyasında yeni bir dönem başlatan Bazilik Restaurant'ı kulaktan kulağa konuşturan en önemli etkenlerden biri etlerini alışıla gelmişin aksine "wet aged" yani ıslak dinlendirme yöntemiyle müşterilerine sunuyor olması...




Kendi çiftliğinden özel olarak üretilen etleri güvenilir bir şekilde sunan Bazilik, kısa bir zaman önce kapılarını açtı. 350 metrekare üzerine kurulu mekânın toplan kapasitesi 130 kişi iken, özel müşteriler için VIP bölüm mevcut. Mekân tasarımı ve istenildiği takdirde kapatılabilen özel perdeleriyle iş toplantıları ve özel davetler için müşterilerine rahaat bir ortam sağlıyor. Misafirler tarafında en çok tercih edilen lezzetler arasında Çıtır Bonfile, Lokum, Köfte, Et Kokoreç, Kuzu Bomba ve daha çok lezzet var.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR