Fransız mutfağını seviyorsanız, bu hafta size harika bir restoran önerim olacak. Fransız Rivierası’nın tatlarını, kültürünü ve atmosferini özgün bir sentezle sunan La Petite Maison, İstinye Park'ta lezzet severleri ağırlıyor.






Restoranın en önemli mottosu “Burada herkes ünlüdür.'' Dolayısıyla bu felsefe ile yola çıkan mekândan mutsuz ayrılmak imkansız. Lezzet ve servis konusunda oldukça iddialı olan La Petite Maison, Güney Fransa mutfağından özel lezzetleri modern ve yaratıcı sunumlarla birleştirmiş.

Kaliteli yemek ve servisinin yanı sıra, seçkin sanat eserlerinin değer kattığı dekorasyonu ve atmosferiyle büyük beğeni toplayan mekânda, rahat ve samimi bir ortam göze çarpıyor. Mekânın sosyete ve iş dünyasından müdavimleri de oldukça fazla.

La Petite Maison, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra, akşam üstü saatlerine keyif katacak özel pastane ürünleriyle de dikkat çekiyor. Güney Fransa’nın özgün lezzetlerini şık bir mimari ile sentezleyen La Petite Maison’un pek çok lezzeti paylaşıma uygun bir biçimde servis ediliyor.










Klasikleşen yemeklerini misafirlerine sunan restoranda portakallı ördek but, tuz yatağında fileto levrek, zeytinyağında karides ve profiterol en beğenilen lezzetler arasında yer alıyor.




Muhteşem lezzetleri, samimi ve sıcak bir ortamda yemek ve dostlarınızla unutamayacağınız bir akşam geçirmek isterseniz, İstinye Park'taki La Petite Maison'a uğramanızı tavsiye ederim.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR