Nişantaşı'nda müzik ve lezzet dolu bir gün yaşamak için Frankie İstanbul'un yolunu tuttum. Haftanın 6 günü “Her geceye farklı bir müzik” temasıyla cazdan, pop müziğine, alaturkadan latin müziğine uzanan geniş yelpazesi ile misafirlerini ağırlayan Frankie İstanbul'da Surf&Turf, Bıçak Hamburger, Steak Tartar, Risotto Mantar gibi lezzetleri deneyimleme fırsatı buldum. Menüde dünya mutfağından lezzetlerin yanı sıra kokteyl ve şaraplar da ön plana çıkıyor. Yerel lezzetleri global ve modern dokunuşlarla yorumlayan mekan, aynı zamanda 6.yaşını kutlamaya hazırlanıyor.



Yoğun iş temposunda çalışan, Nişantaşı'na yakın ofis ve iş yeri bulunanların öğle saatlerinde yemek yiyecekleri adres de belli. İş toplantısı için tercih edebileceğiniz Frankie İstanbul'un öğle yemeği menüsünde birbirinden lezzetli seçenekler sunuluyor. Başlangıç olarak ’Chardonnay’’ Yaprak Çorba ile karşılanan misafirlere Yemyeşil Salata, Sezar Salata, ‘İkili Dolma ile Izgara Bıldırcın sunuluyor. Ana menüde ise; Mantarlı Risotto, Rigatoni, Steak Tartar, Özgür Piliç, Dana Kaburga, Kaya Levrek Izgara ve Ördek Konfi’ye kadar her damak zevkine hitap eden seçenekler yer alıyor. 99 TL'ye sunulan bu çok çeşitli menüde, alkollü ve meşrubat içecekler ekstra olarak fiyatlandırılıyor.









1 Mart Perşembe akşamı ise müzisyen Ada Sanılman, harika performansıyla müzikseverleri ağırlayacakmış. Hemen ertesi gün ise sanatçı Murat Aziret Frankie İstanbul sahnesine konuk olacak. İstanbul'da kaliteli müzik ve damakları şenlendirecek lezzetlerle süslenen özel bir gece yaşamak isterseniz Frankie İstanbul'a uğramanızı öneririm, pişman olmayacaksınız!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR