Uzun zamandır adını duyduğum ama fırsat bulup da gidemediğim bir mekandan sizler bahsedeceğim. Dünya mutfağından örnekler sunan Huxo, ikinci şubesini Aqua Florya’da açtı. Ben de bu lezzet durağını ilk kez burada deneyimleme şansı buldum. Yazıma başlamadan önce bu güzel ve nezih mekanı İstanbullumuza kazandıran Fulya Ağaoğlu Hanım’a teşekkür ediyorum.






Mimarlık ve Turizm Otelcilik mezunu Fulya Hanım, bütün hünerlerini Huxo’da göstermiş. Mekanın en ince ayrıntısına kadar ondan izlere rastlıyorsunuz.




Ferah ve huzur verici…




Girdiğinizde modern mimarisi ve ambiyansı sizi hemen etkiliyor. İç dekorasyonuna verilen önem mutfakta da devam ediyor. Dünya mutfağından birçok lezzeti Huxo’da tadabilirsiniz. Hizmet ve servis kalitesini personelin size karşı olan tavırlarından anlıyorsunuz. Müşteri memnuniyetine odaklı Huxo, daha ilk dakikasında bile beni çok etkiledi.



Mekanın mottosu “Misafirlerin mekândan mutlu, memnun ve gülerek ayrılması”




Dünya lezzetlerini Türk damak tadına uyarlayarak misafirlerine sunan Huxo’nun hedefi sadece Türkiye değil, tüm dünya marka haline gelebilmek.







Menüye gelecek olursak, Huxo’da dünya mutfağının, Türk damak tadına uyarlamış lezzetlerini tadabileceksiniz.




Mekan sabah kahvaltı servisi ile açılıyor. Klasik kahvaltı ve serpme kahvaltının yanı sıra ilginizi çekecek farklı kahvaltılıklarda mevcut. Poşe Yumurta, (Avokado, çıtır ekmek, cheddar soslu), Beyaz omlet (Avokado, füme somon, dereotlu) kahvaltılardan birkaçı.




Somon Füme Krep, Çıtır Karides, Sebze Cips gibi atıştırmalar ile başlayabilirsiniz. Pizzadan-makarnaya, etten-salataya kadar geniş bir mutfak sizi bekliyor. Ben mekanın spesiyallerinden biri olan Huxo Special tercih ettim. Izgara bonfile parçaları, makarna, çıtır ekmek, mantar, arpacık soğan, sarımsak, cheddar sos ile hazırlanmış. Bu güzel lezzeti sizin de tatmanızı tavsiye ederim.





Sıra geldi tatlılara;




Tatlılarda mekana özel… Çikolatalı Krep, Sanchez, Domcake, Dondurmalı Fashcake hepsi birbirinden lezzetli… Seçmekte zorlandığım bu güzel tatlılar içinde benim tercihim dondurmalı Fashcake oldu.




Şimdiden size afiyet olsun

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR