Anadolu Yakası’na yeni bir soluk getiren WestPort Pub'a uğradım geçenlerde...



Geniş yelpazeye sahip ödüllü içecekler ve özgün homemade kokteyller, menüdeki ilk dikkat çeken detaylar bence. Canlı spor yayınlarını pub lezzetine uygun gurme tatlar atıştırarak izleyebilirsiniz. İngiliz pub kültürünü Kalamış ile buluşturan mekanın, atmosferi çok rahat ve keyifli.

Klasik İngiliz pub stiline sahip WestPort Pub, hafta içi 12:00 ile 01:00, hafta sonu ise 12:00 ile 02:00 saatleri arasında gününüzü eğlenceli hale getiriyor.

WestPort Pub’ın özenle hazırlanan menüsünü incelediğimde dünya mutfağından pek çok yemek seçeneği sunuluyor. Menünün en çok tercih edilenleri ve benim de en beğendiklerim arasında krema, dört peynir sos, trüf yağı ile Mac&Cheese, tadanlara İngiliz pubında hissettiren Fish&Chips ve mekana özgü bir lezzet olan Westport Burger yer alıyor.



Fish&Chips; tempura levrek ve patates kızartmasından oluşurken; bezelye ve avokado püresi, kapari ezmesi ve misket limon ile sunuluyor. Westport Burger’in içeriğinde ise dana kaburga tandır, parmesan, kuru domates, mantar püresi, edamame yer alırken, baharatlı patates kızartması ile servis ediliyor.



Organik, taze sebze ve meyvelerle yapılan kokteyller WestPort Pub’ın favori içecekleri arasında yer alıyor. Ayrıca zengin içecek menüsünde; Tayland, Japonya, Kanada, İskoçya, Hindistan, İrlanda’ya has ödüllü içecekler de bulunuyor. Seçenekler arasında yerel, butik ve seçkin içeceklerin bulunması mekanı tamamlayan önemli bir unsur olarak görülüyor.

Siz de İngiliz kültürünü Kalamış'ta yaşamak isterseniz ve pub'ları sevenlerdenseniz WestPort Pub'a mutlaka gitmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR