İstanbul’un ilk ve tek Wrap restoranı ünvanına sahibi olmayı hedefleyen “Rıfkı Turkish Wrap” ilk şubesini Maslak 1453’te hizmete açtı ve ben de lezzetli dürümlerini sizler için denedim.



Çok yoğunsunuz, yorgunsunuz ya da canınız bir an önce yemek faslını bitirip oturmak istiyorsa mekan tam da size hitap ediyor. Hem hızlı ve pratik hem de lezzetli ne yiyebilirim diye düşünmeyin. Şef Rıfkı dünyanın birçok ülkesinden aldığı inanılmaz lezzetleri sizlere Wrap şeklinde sunuyor. Ülkemize özgü tatların yanı sıra otuza yakın farklı Wrap çeşiti sunan Rıfkı Turkish Wrap; Cheese Steak Wrap’tan, Fajita Wrap’a, Kremalı Mantarlı, Köri Soslu ve Sezar Sosluya uzanan geniş menüsünün yanı sıra vejetaryenlar için hazırladığı sebzeli Wrapleriyle de bir ilke imza atıyor.



Ayrıca özel olarak hazırlanmış, Domates, Ispanak, Sade ve Tam Tahıllı Tortilla seçenekleriyle farklı lezzetlerden hoşlananları da ihmal etmiyor. Rıfkı Turkish Wrap misafirlerine geniş Wrap çeşitlerinin yanı sıra Salataları, Soğan halkası, Mozerella Stick, Nacos, Chicken Fingers ve Quesedella gibi aperatifleri de sunuyor. Muhteşem lezzetlerin ardından Churros Meksika tatlısı ile Türk lezzet tutkunlarını tanıştıran ünlü marka Maslak 1453’te farklı lezzetlerle yeni sürprizlere hazırlanıyor.



Sizler de pratik ve lezzetli bir şeyler yemek istiyorsanız Rıfkı Turkish Wrap'a mutlaka gitmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR