Kozyatağı Hiton Otelinin 17. katında yer alan Mon Amour, şık atmosferi, manzarası, Fransız yemeklerinin en güzel örneklerinin sunulduğu güzel bir mekan olmuş. Mutfağının yanı sıra yaratıcı sahne performanslarıyla kısa zamanda lezzet ve eğlence tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarıyor.



Zengin menüsünde Türk lezzetleri ile Fransız mutfağının trendlerini en rafine şekilde birleştiren Mon Amour, iddialı lezzetleri ve sunumları ile misafirlerine özel bir deneyim yaşatıcağına inanıyorum. Özellikle Executive Chef Rıza Baylan’ın sürpriz dokunuşları ile lezzet şöleni yaşattığı menüsünde Chef’s uskumru, Vişne aşkı, Sakız kabağı dolması, Crevette fantaise,Traiteur, Çıtır börek mutlaka denenmesi gerekenlerin başında geliyor. Ana yemek seçenekleri de birbirinden lezzetli olan Mon Amour’da Madalyon bonfile ve Sırlanmış tavuk ise misafirlerin beğenisini topluyor.



Mon Amour inanılmaz lezzetli tatlarıyla müdavimlerini mutlu ederken eğlencesiyle de keyiflerine keyif katıyor. Jeyan Büyükburç 80'lerin, 90'ların hit olmuş ve dillerden düşmeyen pop parçaları ile coştururken ardından sahne alan kabare şov ve dj performansları eğlenceyi zirveye taşırken keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacağını düşünüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR