Hepimiz biliyoruz ki moda hanımlar için vazgeçilmez bir tutku! Hobilerinden asla ödün vermeyen ünlü isimler, aynı şekilde modayı da hayatlarının merkezine koymuş durumda. Yaz aylarının gelmesiyle hız kazanan düğün ve davetler, sosyetenin ünlü isimlerinin şıklık yarışına sahne olmaya devam ediyor. Cemiyet hayatının ünlü hanımları, katıldıkları özel gecelerde, düğün ve davetlerde, abiye kıyafetleriyle göz kamaştırıyorlar. Kimi dünyaca ünlü moda markalarından kıyafet seçerken kimi de güvendiği tasarımcıyla birlikte çalışıyor. Cıvıl cıvıl renklerin hâkim olduğu davetlerde, tüm gözler hanımların üzerindeydi. Bol göğüs ve sırt dekolteli elbiseler giyen hanımların ortak noktası şık ve zarif görünmek. İşte sizin için mercek altına aldığımız hanımların şıklık yarışı...




Koç'un zarafeti




Ünlü işadamı Ali Koç’un güzel eşi Nevbahar Koç, asil giyim tarzıyla göz kamaştırıyor. Nevbahar Hanım, bu kez yeşil-siyah uyumuyla boy gösterdi. Düzgün fiziği ve şıklığıyla her daim dikkatleri üzerine çeken Nevbahar Hanım, zarafetiyle kendisini görenleri büyülemeye devam ediyor.




Kendine özgü




Şıklığından asla ödün vermeyen isimler arasında yerini alan Aylin Tahincioğlu, beyaz şık kıyafetiyle ve sahibi olduğu Mer’s markasının takılarıyla katıldığı davette güzelliğiyle ilgi odağı oldu. Beyaz tutkusunu seçtiği parçalarla da gösteren Tahincioğlu, katıldığı davetlerin her daim en gözde isimlerinden.




Payet seviyor

Buz mavisi renkte, baştan sona payetli elbisesiyle bir düğüne katılan Ronit Gülcan, toplu saçları, siyah çantası ve zarif takılarıyla bu senenin en şık isimleri arasında yerini alacağa benziyor.




Dürüst'ün beyaz tutkusu




Fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkaran Elif Dürüst, zarafetin rengi ‘beyaz’dan vazgeçmeyen hanımlardan. Katıldığı


davetlerde beyaz elbise giymeyi tercih eden Elif Dürüst, tarzıyla sıkça konuşulan kişilerden.




Işıltılı güzel...




Cemiyet hayatının zarif hanımlarından Bettina Machler, payet ve krem renge olan zaafını gösteren isimlerden. Abiye tercihini payetten yana kullanan Machler’in her daim şıklığı dillere destan.




Her tarz yakışıyor...




Katıldığı davet ve düğünlerde giyimiyle sıkça konuşulan Feryal Gülman, abiye konusunda da çok zevkli. Kendine yakışan renk ve elbiseler tercih eden Gülman, bu tercihlerine uygun pırlanta ve çantalarıyla da dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR