Yazın gelmesi ile beraber tatillerde ve plajlarda renkli görüntüler oluşmaya başladı. Dünyanın gözde tatil merkezlerinde yazı geçiren sosyetenin modaya meraklı kadınları, rengarenk, cıvıl cıvıl kombinleriyle plajlarda boy gösteriyor. Tatil modasını yaratan ve rahatlığı göz önünde bulunduran hanımlar, canlı, rengârenk, sıra dışı tasarım elbiseler ve bikinilerle tarzlarını yansıtmayı başarıyorlar. İşte sezon başından beri Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla beğeni rekorları kıran isimler...

Arzu Sabancı

Modaya yön veren hanımların başında gelen Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine yeni stiller hakkında bilgiler veriyor. Sezonun trend parçalarını göz önünde bulunduran Sabancı, daha çok renkli kıyafetler ve aksesuarlar seçiyor.

Melissa von Faber Castell

Tarz konusunda genellikle klasik tercihler yapan Melissa von Faber Castell, yaz aylarında çiçekli elbiseler tercih ediyor. Geçtiğimiz haftalarda İtalya Toskana'da tatil yapan Melissa Hanım, kırmızı elbisesiyle verdiği pozlarla hayran bırakmıştı.

Pırıl Çetindoğan

Genç sosyetenin başında gelen Pırıl Çetindoğan, modaya olan ilgisini kombinlerine de yansıtıyor. Sahillerde verdiği bikinili pozlarıyla dillerden düşmeyen Pırıl Hanım, modaya yeni bakış açısı getiriyor.

Aslışah Alkoçlar

Bütün yazını dünyayı gezerek değerlendiren Aslışah Alkoçlar da stiliyle göz önünde olan isimlerden. Daha çok bu yazın modası olan çiçekli elbiselerle objektiflere yansıyan Alkoçlar, düzgün fiziğinin avantajlarını ustalıkla kullanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR