-Tatiliniz nasıl geçiyor?

Tatil nasıl kötü geçer? Eğlenceli ve dinlendirici özellikle ailem yanımda olunca nerede olduğum önemli değil... Eşim ve oğlum en büyük şansım, onlarla birlikte gezmek beni mutlu ediyor.

-Bu yaz tercih ettiğiniz farklı mayolarınız dikkat çekiyor. Kombinlerinizi kendiniz mi seçiyorsunuz?

Evet kendim yapıyorum, özellikle bikinileri alt üst farklı giymeyi seviyorum. Ancak bu sene mayo ve bikinilerim daha dikkat çekici çünkü Girls on Swim ürünlerini tercih ediyorum. LA’de yaşayan yakın arkadaşım Burçak Kaya’nın markası ve tasarımlarını kendi yapıyor, ben de severek kullanıyorum. Spor, şık ve cool bir tarzları var.

-Los Angeles'ta ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz? Türkiye'ye kesin dönüş yapacak mısınız?

Oğlumuzun eğitim süresi boyunca LA’de kalıp ona destek olmayı düşünüyorum. Allah kısmet ederse, sağlıklı olduğum sürece de onun yakınında yaşamayı planlıyorum. Tabii ki eşimle birlikte...



-Los Angeles'tayken Türkiye'de en çok özlediğiniz şeyler neler? Ne sıklıkla İstanbul'a geliyorsunuz?

En çok dostlarımı, sevdiklerimi özlüyorum. Kısa da olsa, sık sık İstanbul’a gelip gidiyorum.

-Kıyafet kombinleriniz çok beğeniliyor. Stil danışmanınız var mı? Begüm Şen'in moda anlayışı nedir?

Çok teşekkür ederim... Stil danışmanım yok, modayı severek takip ediyorum. Bana yakışan, kendimi içinde rahat hissettiğim kıyafetleri tercih ediyorum. Özellikle kaba spor ayakkabıları çok severim, modanın da o yönde gitmesi beni çok memnun ediyor. Ben senelerdir şık kıyafetlerin altına da lastik ayakkabı giyerim, spor şıklığı tercih ediyorum. Son senelerde moda oldu ve birçok arkadaşım bu tarzda giyinmeye başladı. Bu durum beni mutlu ediyor.

-Hayattaki en büyük lüksünüz nedir?

En büyük lüksüm eşim, oğlum, ailem ve dostlarım...



-Los Angeles'ta yaşadığınız evde dünyaca ünlü yıldızlarla komşusunuz. Komşuluk ilişkileriniz nasıl?

Çok güzel, yaşamaktan keyif aldığım bir şehirde bulunduğum için kendimi iyi hissediyorum. Sosyal ve arkadaş canlısı bir yapım olduğu için orada da kendime bir çevre edinmeyi başardım.

-10 yıl önceki Begüm Şen'e şimdiki aklınız ve tecrübenizle neler söylemek istersiniz?

Sahip oldukları için şükretmesini ve anı yaşamasını söylerdim; çünkü hayat sürprizlerle dolu ve 1 dakika sonra ne olacağını bilemiyoruz. En büyük nasihatım ise ‘Ne olursa olsun her zaman güçlü olursan, bir çıkış yolu bulursun’.



-Bu sene keyif aldığınız aktiviteler neler oldu?

Neslişah Alkoçlar Düzyatan'ın doğum için LA’ye gelmesiyle bu yaz harika başladı. Neslişah ve tatlı oğluyla vakit geçirmekten büyük keyif aldım. Ardından Türkiye’ye gelip eşim ve oğlumla eğlenceli bir tatil yaptık ve dostlarımızla buluştuk. Kısacası güzel bir yaz oldu.

-Bu yazın moda trendleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Bu sene moda da gümüş ve lameye ve markaların logolu tasarımlarına dönüş var ve 1 senedir olduğu gibi pullu payetli taşlı, ışıltılı, kıyafetler yine çok trend bence... Parkalar, kat kat kalin giyim bu sene çok moda... Rahat ama stylish... Fake fur dedigimiz kürk görünümlü sahte kürk dış giyimde çok var. 80'lerin oversize omuzları yine çok tercih ediliyor. Genel trend, rahat ve mutlu olduğunuz kıyafetler giyinmek... Günlük yaşama ayak uyduruken bir yandan da renk, pırıltı ve gösteriş ön planda olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR