The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin tanıtımı için Bodrum'a gelen Bar Refaeli ve Milla Jovovich, HT Kulüp'e özel açıklamalarda bulundular. Victoria Secret's'ın dünyaca ünlü modeli İsrailli modeli Bar Refaeli ve ünlü oyuncu Milla Jovovich, ülkemize hayran kalmışlar, hem tatil hem de iş için tekrar ülkemize gelmeyi düşünüyorlar. Refaeli ve Jovovich'in ortak fikri ise Türkiye'nin doğal güzellikleri... Dünyaca ünlü iki güzelin samimi sohbetine buyrun sizde kulak misafiri olun.




Röportaj: Reşat BALCIOĞLU



Daha önce birçok kere Türkiye'ye geldiniz. Türkiye'yi nasıl buluyorsunuz?




Bar Refaeli: Türkiye benim için çok özel bir ülke... Doğası, insanları, misafirperverliğiyle gönlümü feth etti. Özellikle Türk yemeklerine bayılıyorum. Plajlarınız ise doğa harikası!




Türkiye'ye tatil için gelmeyi düşünüyor musunuz?




B.R: Evet kesinlikle tatil için gelmeyi düşünüyorum. Dünyada tatil yapılacak sayılı ülkelerden. Benim de favorilerim arasında bir ülke burası...




İstanbul'a da daha önce gelmiştiniz. İstanbul'u nasıl buldunuz?




B.R: İstanbul, yemekleri, insanları ve havasıyla Tel Aviv'e çok benziyor. Birçok kültürü içinde barındıran ve hala Osmanlı'nın izlerini taşıyan bir şehir İstanbul.

Tel Aviv'de mi yaşıyorsunuz?




B.R: İşlerim dışında Tel Aviv'de bulunmayı tercih ediyorum çünkü orada yaşamayı seviyorum.




Milla Jovovich ile bir tanıtım projesi için Bodrum'a geldiniz. Milla ile aranız nasıl?




B.R: Evet o harika bir kız. Çok iyi anlaşıyoruz çok cana yakın ve sıcakkanlı birisi.




Geçen hafta Paris moda haftası vardı katıldınız mı?




B.R: Hayır katılamadım. Çünkü başka bir defile için Berlin'de olmak zorundaydım. Moda haftalarını takip etmeye çalışıyorum. Modaya karşı özel bir ilgim var.




Önümüzdeki sene iş için tekrar ülkemize gelecek misiniz?




B.R: Şu an bilmiyorum ama tekrar gelmek çok isterim. Çünkü burası güzel bir yer.




Politikaya nasıl bakıyorsunuz?




B.R: Eğer politikayla ilgileniyor olsaydım burda olmazdım. Parlemento ya da yönetimde olurdum. Politikayla ilgili konuşmayı çok sevmiyorum.



'FİLMİMİZİ KEŞKE TÜRKİYE'DE ÇEKSEYDİK'

Türkiye'ye daha önce geldiniz mi Türkiye'yi nasıl buluyorsunuz?

Milla Jovovich: Türkiye'ye uzun zaman önce geldim bu, ikinci gelişim. O zamanlarda çok güzeldi, şimdide çok güzel. Tarihini ve ayrıca yemeklerini çok beğendim. Özellikle İstanbul doğusu ve batısıyla tarihi bir dokuya sahip bir şehir. Tekrar gelmek isterim.




Modellik, oyunculuk, tasarım, sinema... Yaptığınız işlerin arasında kendinizi nasıl özetliyorsunuz? Hangisi sizi daha çok tatmin ediyor?




M.J: Benim için oyunculuk tabii ki birinci sırada. Aynı zamanda Avrupa dilleri üzerine eğitim aldım. Bunların yanında boyama, fotoğrafçılık, müzik ve birçok alanda denemeler yapmayı seviyorum.




Başrolünü oynadığınız ''Ölümcül Deney'' adlı filminizin son serisi yakında vizyona girecek. Sinema sevenleri bu kez nasıl bir Milla bekliyor? Süprizler var mı?




M.J: Evet Ölümcül Deney bu kez aksiyon sahneleriyle dolu ve çok eğlenceli. Keşke Türkiye'de çekseydik.




Sempatik ve güzelsiniz.kendinize nasıl bakıyorsunuz? Güzellğinizi neye borçluyuz?




M.J: Benim için egzersiz ve aktif olmak önemli. Egzersiz yapmayı seviyorum. Ama önemli olan yemek seçimi.




Gelecekte bizi şaşırtacak başka projeleriniz de var mı? Film ya da albüm gibi?




M.J: Müzikle ilgilenmeyi seviyorum. İlk single'mı çıkardım ve güzel bir çıkış olduğunu düşünüyorum. Albüm çalışmalarıma da devam ediyorum.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR