İki üniversite bitirdikten sonra Enis Çiftçi ile iki yıl süren flört sonrasında evlenen ve 13 yıllık mutlu bir evliliği olan Reyhan Çiftçi, en güzel ve gözde isimlerden. Reyhan Çiftçi ile tatil yaptığı Bodrum’da, resim, spor ve moda hakkındaki düşünceleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Röportaj ve Fotoğraflar: Quality of Magazine Dergisi






Resim sergimi iptal ettim

“Çocukluğumdan beri resme düşkünlüğüm var ve belli bir yeteneğim olduğunu da keşfedince üstüne gittim ve 15 sene resim dersi aldım. Soyut resim yapıyorum. 9 sene önce ilk kişisel sergimi açtım. 2. kişisel sergimi açmak üzereydim, gezi parkı olayları başladı ve iptal etmek zorunda kaldım. Şimdilik beklemedeyim. Sergimi açar mıyım ya da ne zaman yaparım bilemiyorum. Bu tür sosyal ve sanatsal olaylar için, insanların rahat ve huzur ortamı içinde olması lazım. Bu ortam olmazsa sergi açmayı düşünmüyorum. “




Spor yapmak benim yaşam şeklim oldu

“Sporu çok seviyorum, her gün 3-4 saatimi spor salonunda geçiriyorum. Kick Box ve Muay Ahai yapıyorum. Amaç kimseyi dövmek değil tabii ki. Benim amacım spor yapmak ve bu sporların içindeki sertlik ruhuma iyi geliyor. Haftada dört gün Kick Box, ayrıca haftada iki kez Tabata yapıyorum. Kısaca her günün bir bölümü spor salonunda geçiyor diyebilirim. Spor yaparak hem formumu koruyorum hem de bir çeşit meditasyon yaptığımı düşünüyorum. Bu da ruhuma çok iyi geliyor ve kendimi daha mutlu hissediyorum. Ayrıca sınırları ve duvarları olan bir yapım var.”



Moda yakışanı giymektir

“Ajda Pekkan benim idolümdür. Bu nedenle beslenmeme ve fiziğime çok önem veriyorum. Hep onun gibi fit ve güzel olmak isterim.

Modayı takip etmem, benim için moda yakışandır, yakışanı giymektir. Sırf moda diye üzerime yakışmayan veya tarzım olmayan hiçbir şeyi almam da giymem de.

Hayvanları çok seviyorum, özellikle de sokak köpeklerine sahip çıkıyorum, veterinere götürüyorum. Onlar da can taşıyor, ayrıca hayvan sevgisi olmayan insanı da sevemez.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR