Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Ali Şen'in büyük oğlu Adnan Şen'in eşi Begüm Şen gerek örnek giyimi gerekse fit görünümüyle herkesin örnek aldığı bir isim. Baharın gelmesiyle yeni moda trendleri şimdiden takibe alan hanımların başında yer alan Begüm Şen, önümüzdeki yaz modasından, şıklığının püf noktalarına ve fit görünümünün sırlarına kadar her şeyi HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı.

Röportaj: Reşit ÖZET





Begüm Hanım modayı ve trendleri yakından takip eden birisi olarak, sizce bu yaz sezonunda hangi detaylar ön plana çıkacak?

Öne çıkan parçalar sırt çantaları, spor ayakkabılar, file üstler ve bomper ceketler çok var. Ayrıca özellikle bu sene metalik tonlar ön planda olacak.




Yeni sezon için gardrobunuza daha çok hangi yeni parçaları aldınız?

Daha çok yeni sezonda sezonun modası olan pilili ve kabarık tarzda etekleri tercih ettim. Ama önceliğim dizde ve diz altı olmak üzere.





Sizin favori renkleriniz hangileri?

Bu yazın kahraman rengi pembe… Pembe birçok tonuyla karşımızda bence. Bir diğer renk de sarı.

Aksesuvarlar denince aklınıza ilk olarak neler geliyor? Şık giyinmenin sırları hangi detaylarda gizli?

Aksesuar olarak büyük chunky kolyeleri çok seviyorum ve kullanıyorum. Ayrıca altın veya taşlı büyük zincir kolyelerde tercihlerim arasında yer alan aksesuarlar. Tasma kolyeleride beğenerek takıyorum.

Sizce Türk kadını nasıl giyiniyor?

Türk kadınları Türkiye'nin yanı sıra artık dünyada da iyi giyimiyle ilgi çekiyor bence bakımlı ve gayet hoşlar.

İki çocuk annesi olmanıza rağmen her zaman formunuzu koruyorsunuz? Bunun sırrı nedir?

Bilinçli ve düzgün yaşamaya özen gösteriyorum hem bedensel hem de ruhsal olarak vücudumuza iyi bakarsak düzenli bir şekilde spor yaparsak sır da çözülmüş olur. (gülüyor)

Özel bir yaz diyetiniz var mı? Nasıl bir beslenme planı hazırladınız?

Beslenme, sağlıklı yaşantımızın önemli bir kısmı. Spor haricinde beslenmemize de dikkat etmemiz gerekir tabiiki. Özellikle yaptığım bir şey yok bunu tamamen yaşam şekline dünüştürdüğüm; sağlıklı, bol tahıl, kepek, sebze, balık ağırlıklı beslenme şeklimi her zaman devam ettirmeye çalışıyorum. Az alkol, bol alkali alıp, şekerden mümkün olduğunca uzak durmak ve çok aç kalmadan sık sık yemek yiyerek kendime bakmaya çalışıyorum.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR