Elif DÜRÜST




Yaz tatillerini Çeşme-Bodrum hattında geçiren Elif Dürüst, bu sene sezonu Çeşme Alaçatı'da açtı. Genellikle tatillere kızı Yasemin'le ya da tek başına giden Dürüst, günü birlik seyahatleri de çok seviyor. Güneşe pek fazla çıkmayan Dürüst, tatilde gölgede dinleniyor.




Melisa TAPAN




Ibiza, Saint Tropez, Mikonos gibi gözde tatil merkezlerini mesken tutan Melisa Tapan, tatil tercihini yurtdışından yana kullanıyor. Yalnız geçtiğimiz ay annesi Sevil Sabancı ile Bodrum'da demirli teknelerinde objektiflere yansıyan Melisa Hanım, bir süre ailesiyle tatil yaptı. Daha sonra yine yurtdışına giden Tapan, yalnız tatilcilerden.




Tuğçe EYİLİK




Eski eşi Bülent Çavuşoğlu’ndan boşandıktan sonra adı kimseyle anılmayan Tuğçe Eyilik de kalbi boş güzellerden. Tatillerde yalnız kalmaktan hoşlanan Eyilik, sadece oğlunu yanından ayırmıyor.




Aslışah ALKOÇLAR




Sosyetenin gözde bekârlarından Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı ve Kerem Tunçeri'nin ardından yalnızlığın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz ay Bodrum'da olan Alkoçlar, bu hafta Mikonos'un ünlü plajlarında eğlendi. Kalabalık arkadaş grubuyla akşamüstü partilerinde dans eden Alkoçlar, bir süre daha Yunanistan'da kalacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR