Seksüel mesajların hayal kırıklıkları




Arkadaş grubunun içinde güzelliği dillere destan manken, oyuncu barındırmak bazen sorun çıkarabiliyor da arkadaşlarınızı güzelliğine göre seçmediğiniz için elinizden pek bir şey gelmiyor tabii. Bu durum kadın manken/oyuncular için geçerliydi eskiden fakat şimdilerde ne zaman mesleği mankenlik olan erkek arkadaşlarımızla dışarı çıksak bir kapışma yaşanıyor. Kadınlar artık erkekleri yanındaki kızlara rağmen taciz edebiliyor. Haftasonu gittiğimiz mekanda yan masamızda oturan kızlar grubu erkekleri gözleriyle soymaya başlayınca içimizden biri yan tarafın kızlarına "Neyse mekanın manzarası olmadığına üzülmeyin, biz size güzel manzara getirdik" diye akıllıca bir "kendinize gelin" mesajı çaktı. Kimse anlamadı tabii ki. Dikkatlice maç izleyen bir adamın dikkatini nasıl bozamazsak yanımızdaki çocuklara bakan karşı masa kızlarının dikkatini de o şekilde bozamadık. Sonrasında grubumuzun içine katılmaya korktukları için başka bir hareket yapamadılar belki ama tuvalet molası için masadan kalkan her çocuğumuzun peşinden giderek kıstırdılar ve telefonlarını almaya çalıştılar. O görev başarıyla tamamlandı tabii! Hadi beğendiğin adamın telefonunu aldın, sonrasında sabah beşe kadar az önce barda tanıştığın birinin telefonuna seksüel mesajlar atmak ne kafasıdır biri buna bana açıklasın. Ya tutarsa diye yapılan hamleler bazen ağızda kötü bir tat bırakıyor.




Not: Erkeklerin çoğu telefonlarına gelen seksüel mesajları o an yanlarında kim varsa paylaşıyor. Cinsel konular ne kadar başınıza vurmuş olsa da yine de bu bilgiyi hatırlamanızda yarar var.






Ahh o Türkan




İtiraf edeyim, Demet Akalın'ın yeni albümünün ilk şarkısı "Yılan"ın klibini izleyeyim de gece kulüplerinde en çok dinlenecek şarkıyı öğreneyim dediğimi hatırlıyorum. "Yılan"ı dinledikten sonraki şokumu da! Demet'in ters köşeye yatırıp insanları şaşırtması güzel bir hareketti ama şarkının yavaşlığı bende "sanki hiç bitmeyecekmiş hissi" yaratınca bir süre albüme dokunmadım. Ardından "Türkan"ın klibi geldi çok şükür. O zaman fark ettim ki Demet'in bu piyasada "İstediğini dinletme" kredisi oluşmuş, ister giderli bir şarkı ister beddualı! Demet yaptı diye merak edip, dinlediğiniz anda etkisi altına girdiğiniz bir şarkı Türkan. Nakaratı dört gözle beklenen bu şarkının ardından bakalım Demet önümüzdeki günlerde hangi şarkısını pazarlayacak? Ve o istedi diye hangi şarkının peşinden gideceğiz...




OLAN/BİTEN




ARZU KAPROL Suadiye'de Burberry, Armani gibi dünya ünlüsü markaların yer aldığı civarda mağaza açarak, nasıl yurtdışında kafa tutuyorsa burada da iddiasını ortaya koydu tabii ki. Karşısındaki mağazayı da Chanel kiralamış hatta.




THE HALL geçtiğimiz günlerde Moulin Rouge kadınları ve denizci erkekler temalı bir partiyle Amsterdam Kültür Ateşesi Daniel Stork'u uğurladı. 3 sene boyunca İstanbul gece hayatının vazgeçilmezlerinden olan Daniel'ı piyasanın çok özleyeceği kesin.




NİŞANTAŞI LİLU bu ara en çok event verilen mekan olma ödülünü alacak galiba. Geçen gece yılbaşı provası gibi bir kurtlama vardı. Ellerinde şampanyalı bütün konuklar caddelere taşıp eğlendi. DJ kabininde de Murat Tokuz vardı.






Yılbaşı DJ'leri




Yılın son günü nerelerde girileceğine karar verildi mi bilmiyorum ama kolaylık olsun diye DJ'li partileri bir arada toplamak istedim. Beyoğlu'nun yeni mekanı Mürekkep'te Discoman Serhan Sabanlar çalarken Ortaköy Princess Hotel'de Ozan Çolakoğlu, Suat Ateşdağlı ve Cihat Uğurel var. Refresh The Venue'de Murat Dalkılıç ve Doğuş Çabakçor sahne alırken Hilton Convention Hall'da ise BeeGee, Emrah İş gibi isimlerin yanı sıra Dang Dang adlı şarkıyla tüm yaz boyunca dans ettiğimiz grup Fareast Movement sahne alacak. Ben de Discoben kimliği altında bu gecede sizleri eğlendiriyor olacağım, ona göre.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR