Yeni şarkılar radyolardan beğenimize uzanır, ilgiyle dinleriz de kulüplere düşmesi için uzun bir süre geçmesi gerekir. Şarkının sözleri ezberlenecek, melodisi iyice öğrenilecek ki kulüplerde anca o zaman çalabilirsiniz. Bu da nereden baksan üç-dört haftayı buluyor. Ama Sıla‘nın ‘Vaziyetler’inin durumu hiç de öyle olmadı. Son dönemde kulüplerde en kolay kabul edilen şarkı oldu desem yanlış olmaz. Hatta yeni şarkılara verilen tepkilere bir hayli alışkın olan kendimi, şaşkınlıktan şarkının çıkış tarihini yanlış mı hatırlıyorum acaba diye düşünürken bulduğum doğrudur. Son iki albümü çok bana göre olmayan Sıla, bu sefer yine kendi tadını bozmadan ama işin içine değişik heyecanlar katarak geri dönmüş. Artık ortağı sayılabilecek Efe Bahadır bu sefer tek başına üstlenmemiş albümü. İki şarkıda İskender Paydaş imzası var ki, bunlardan biri ‘Reverans’ albümün en iyi şarkılarından biri. Sona saklanmış Bedük remiksi ‘Yabancı’ oldukça sağlam bir dans şarkısı haline gelir kesin. Aranjörlerin yapmaya çalıştığı kötü remikslere hiç benzemiyor. Doldur, Saki gibi şarkıları bu yaz rakı sohbetlerinde bir hayli çalacağız gibi.




Dibi tutan konu




Engincan'ın başınıHakan Ural yaktı bence. Biraz farklı giyinen herkese yapılan “ikoncan” yakıştırması Engincan’a da yapılınca gereksiz bir celallenmeyle oğlunu daha göze batar hale getirdi. Sonunda çocuğun cinsel yönelimi hakkında varsayımlar da ortaya atıldı tabii.Oyaşta bir gencin hakkında bu kadar ileri gidilmesi ne kadar doğru bilemedim. Hoş konuyu kime açsam, “O da annesi gibi konuşulmaya bayılıyordur” dese de, bu kadar kısır varsayımlardan ortaya çıkarak yakıştırma yapmak çok saçma. Hani gay olduğu su götürmeyen ünlüler hakkında “evleniyor” haberleri yapmak, uydurma kız arkadaşlarla görüntülemek yıllardır aynı basın tarafından yapılmıyormu? İnsan ister istemez bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor.




Herkesin dilinde




- Gözdemiz Kate Upton’ın Uzay Bilimi Araştırma Laboratuvarı’ndaki yerçekimsiz alanda verdiği


bikinili pozlar... Aman Tanrım, demeden geçilmiyor.




- Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’u aşk yaşadığısöylentileri...




- Yeni internet düzenlemesinin ucunun nereye varacağı da çok popüler bu ara.Gün gelip Twitter’ın kapatılması ihtimali herkesin aklında.




- Susuzluk gibi önemli bir derdimiz varken, hâlâ hiçbir önlemalınmaması, en azından bilinçlendirme çalışması yapılmaması korku yaratıyor.




Yeni trend boru dansı




Ayşe Özyılmazel yeni klibi ‘Nefis‘in tanıtım davetiyesini mesaj olarak attığında hemen geri cevap attım, “Bize de boru dansı yapacaksan gelelim” diye. Normal olarak da davete gelen herkesin dilinde aynı şey vardı. Siz ne kadar işin eğitimini alıp o güzel dansı klip sahnesinde sergileme cesareti gösterirseniz gösterin, arkadaşlarınızın çenesinden kurtulamıyorsunuz tabii. O gece konuya dair anlatılan en aydınlatıcı bilgi şimdilerde Garaj İstanbul‘da bizimle müthiş konserleri buluşturan Bülent Burgaç‘tan geldi. Meğer Ayşe ile gittikleri bir Japonya gezisinde makarasına gittikleri striptiz kulüpte boru dansı fikrinin temelleri atılmış. İşin garibi en yakın iki kız arkadaşımın da boru dansı almak için kursa yazılması oldu benim için. Örnekleri hızla çoğalan dans türünün kadın vücuduna yararı olduğu da bir gerçek. İki sene önce yurtdışında alınan kurslarla ilgili bir haber yapmıştım ama bu trend bize biraz geç geldi herhalde.




Klip dükkânı




Ayşe Özyılmazel’in klip sponsoru Lidyana, sitenin belirli bir bölümünü klipte kullanılan kıyafetlere ayırmış. Hani ünlülerin kullandığı kıyafetleri, aksesuvarları bu işten anlayan eşe dosta sorarsınız ya, bu dert Ayşe’nin klibi için geçerli değil. İnternet sitesinin belirli bir bölümünde bütün ürünler satışta, erkek modelin üzerindekiler bile. Bu işe en çok Ayşecilik oynamak isteyen genç kızlar sevinir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR