X

9 günlük bayram tatiliyle birlikte yaz sazonunu da açtık, özellikle gözde tatil merkezlerimizden Bodrum, Çeşme ve Marmaris doldu taştı. Tabii ki sadece oralar mı Antalya, Kemer, Ayvalık, Bozcaada, Cunda bayram tatili süresince iğne atsanız yere düşmezdi.

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, bu yıl da geleneği bozmadılar Yunan Adaları sosyetenin yine bir numaralı durağı oldu kimi ararsanız Mikonos ve Santorini’deydi. Ünlü simalar sosyal medya hesaplarından yayınladıkları görsellerle âdeta bakın en iyi tatili ben geçiriyorum dercesine birbirlerine göndermeler yaptılar. Ancak ne olursa olsun nerede olursanız olun en iyi tatil sizin tercihlerinize göre olandır. Yer, mekân zaman fark etmez.

Bodrum özellikle çocuklu ailelerin ve yalnız takılan gençlerin durağı oldu. Bütün beach’ler gece kulülüpleri bayram tatili boynca hınca hınç doluydu. Ege sahilleri ve Güney sahillerimizde görevli HT KULÜP ve SHOW TV Magazin servisindeki arkadaşlarımız çektikleri fotoğraflarlar ve haberlerle bunu belgelediler. Sanat dünyasının ünlü isimleri de bu yıl yurt içi tatilini tercih etti. Gözde oyuncular, yakışıklı jönler, Bodrum plajlarında objektiflere yansıdı.

Merhum işadamı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, kızları ile bilikte tatilini memleketi İzmir’de geçirdi. Uzun süredir birlikte olan Sinan Dereli ve Betina Machler, Avrupa tatillerinden döndüler. Derin Mermerci-Cem Aydın çifti, Antalya’da ikiz bebekleri ile deniz ve güneşin kefini çıkartıyor. Ünlü çift zaman zaman sosyal medya hesaplarından tatil karelerni sevenleriyle paylaşıyor.

Bence 9 günlük bayram tatili bitti ama yaz sezonu yeni başladı. Belki işi olanlar şimdilik İsanbu’a dönmek zorunda kaldılar ama ilk fırsatta yine gidcekler. Zira İstanbul’dan uzuklaşayım da nereye gidersem gideyim diyenler arasında Batum’u bile tercih edenler var.

Tatil güzeldir...

İyi haftalar