X

Sonbaharla birlikte yeni sezona hızlı bir giriş yaptık. Düğünler, davetler, açılışlar, kültür ve sanat etkinlikleri derken bir bakmışız eylül ayının sonuna yaklaştık.

Eylülde genelde düğünler peş peşe yapılır. Tatilden şehre dönen ünlü isimler için hummalı bir hazırlık başlar. Bu sene de düğün mevsimi oldukça hareketli geçti diyebiliriz.

Eylüle damga vuran düğünlerden ilki, Zorlu Ailesi'nin Raffles Hotel'de gerçekleşen dillere destan düğün davetiydi. Berrin - Olgun Zorlu çiftinin oğulları Berkun Zorlu, Ana Mercedes Fernandez ile bir ömur mutluluğa evet dedi. Neredeyse tüm cemiyet hayatı oradaydı. Düğünün yapılacağı mekanda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Davetliler, en şık kıyafetleriyle gecede arz-ı endam ettiler.

Beyhan - Adil Benardete çifti de oğulları Adilcan Benardete'yi evlendirdi. Sevda Çamlıca ile dünya evine giren Adilcan Benardete'nin mutluluğuna, iş dünyasından ünlü isimler tanıklık etti. Düğünde çok değerli isimler hazır bulundu. Nikah şahitleri arasında Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç vardı. Davetliler arasında eski Başbakan Yardımcılarımızdan Hüsamettin Özkan bulunuyordu. O gece herkes çok ama çok eğlendi...

Eczacıbaşı Ailesi'nin genç temsilcisi Emre Eczacıbaşı ile Dilara Eczacıbaşı, pandemi sebebiyle erteledikleri düğünlerini eylülde gerçekleştirdi. Sadece gençlerin katıldığı bir organizasyonla ikinci kez evet diyen gençler, gönüllerince eğlendi.

Gelelim yakında gerçekleşecek etkinliklere... 7-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Contemporary Istanbul, yine çağdaş sanat tutkunlarını bir araya getirecek. Dünyaca ünlü galerilerle sanatseverleri buluşturan bu çok önemli sanat organizasyonunu biz de merakla bekliyoruz.

Biraz da moda diyelim... İstanbullu modaseverlerin merakla beklediği Fashion Week Istanbul, 12-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerle sınırları aşmaya ve Türk tasarımcıların eşsiz koleksiyonlarını dünyayla buluşturmaya devam edecek olan etkinlik dijital platformda yapılacak.

Eylül ayı bildiğiniz gibi çok yoğun geçti. Şimdi önümüzde dolu dolu bir ekim ayı var. Yazımın başında da belirttiğim gibi bu sonbahar çok hareketli geçecek...

Hepinize iyi haftalar...