X

Sosyetede yeni yıl heyecanı..

2013'ün sonuna yaklaştığımız bugünlerde yılbaşı davetleri artmaya başladı. Öğle saatlerinde başlayan etkinlikler, akşama kadar aynı hızla ve heyecanla devam ediyor. Bu heyecana sosyetenin alışveriş tutkunu ünlü isimleri de ortak oluyor.

'Yılbaşı Alışveriş Şenliği' adı altında bonubon.com'un katkılarıyla düzenlenen etkinlik sosyetenin ünlü isimlerini dün bir araya getirdi. Four Seasons Hotel'deki etkinliğe giriş ücreti 25 liraydı.

Yılbaşı şenliğinde giriş ücretlerinden elde edilen gelir, Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlandı. Böylece hanımlar, hem yardım etmenin huzurunu yaşadı hem de gönül rahatlığıyla alışveriş yaptı.

Gelelim şenliğin en dikkat çeken isimlerine... Esra Dinçkök, Aslı Tümen ve Zeynep Mutlu önlüklerini giyerek standın arkasına geçti. Kurdukları mutlumikrop.com sitesiyle şenlikte stand açan hanımlar, bol bol satış yaptı.

Ronit Gülcan, şenlikte özellikle sofra tasarımlarına hayran kaldı. Herhalde kendisi yılbaşı için muazzam bir sofra hazırlamayı düşünüyor.

Etel Baler ise her zaman ki gibi takı tasarımlarının olduğu standdaydı. Takı ve aksesuvara düşkün olan Etel Hanım, kendine ve sevdiklerine yılbaşı hediyeleri baktı.

Elif Dürüst ve kardeşi Şirin Yalçın kardeşler, yeni yıl hediyelerini şimdiden aldı.

Sosyetenin zarif hanımlarından Aylin Tahincioğlu da alışveriş yapan ünlü isimler arasındaydı. Tahincioğlu, beğendiği tasarımları arkadaşlarına göstermek için standın arkasına geçti ve ortaya renkli kareler çıktı.

Serra Türker, kendi tasarımı olan çantaları ablası Lara Türker ve annesi Dilek Türker ile meraklılarıyla buluşturdu. Çanta tutkunu hanımlar, gün boyu Serra Hanım'ın standını boş bırakmadı.

Kimi ararsanız alışveriş şenliğindeydi... İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen trafik, Boğaz trafiğini olumsuz etkilese de sonucunun güzel olmasına değdi doğrusu...

Elde edilen gelirin Darüşşafaka Cemiyet'ine bağışlanması şenliği daha da özel kılıyor...

Yeni yıl boyunca böyle anlamlı organizasyonların devam etmesi dileğiyle...

İyi haftalar