Bugün itibarıyla, Satürn yay burcunda gerilemesine başlıyor. Yaklaşık 5 ay sürecek olan bu dönemde olayları ve yaşadıklarımızı gözden geçirmeli, sıkıntı ve sorun yaşadığımız konuları belirlemeli ve satürn düzeldiğinde tüm bu hatalarımızı düzeltmek için harekete geçmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar tavırlarınız ve iyi görünen yapınızla sosyal alanda başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman sorumluluklar üstünüze gelebilir ve siz onlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu sene, kafanızdaki düşünceleri uygulayacağınız çok önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. hayatınızda yolunda gitmeyen konuları farketmeye çalışın.




Koç Burcu: Bugün satürnün gerilemeye başlamasıyla birlikte seyahat, eğitim, gelecek, medya alanlarınızdaki sorumluluklarınızı gözden geçirmeye başlayacağınız bir dönem içine giriyor olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün başlayan satürn gerilemesiyle beraber, ortaklaşa para alanlarınızdaki sorumluluklarınızı ve yaşadıklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu dönem hatalarınızı farketmeniz açısından size yarar sağlayabilir.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla evlilik, ikili ilişkiler veya ortaklı işlerinizde üstlendiğiniz sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Bu alanlarda yaşayacaklarınızı gözden geçirmeniz ve bazı düzeltmeler yapmanız gerekebilir.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak olan satürn bazı gecikmeleri ve engelleri hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte olayları etraflıca gözlemlemeyi ihmal etmeyin.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda veya sanatsal işlerinizde bir takım geri çekilmeler ve engeller oluşabilir. Bu birkaç aylık sürecek olan süreçte olayları etraflıca gözlemleyin ve değişmesi gerekenleri farkedin.




Başak Burcu: Satürn gerilemeye başlıyor. Bu dönemde ev ve aile hayatınızda yolunda gitmeyen olayları iyi gözlemlemeli ve önemli sonuçlara varmalısınız. Bu süreç uzun bir dönemi kapsadığından bazı sorunlara açık olabileceğinizi bilmelisiniz.




Terazi Burcu: Yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi yaşayacağınız olaylarla gözlemleyeceğiniz ve yeni sonuçlara ulaşacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte yolunda gitmeyen işlerinizde yanlışınızın nerede olduğunu iyi bilmelisiniz.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla satürn gerilemeye başlayacak. Parasal konularda kendi iç muhasebenizi yapacağınız olaylar içine giriyorsunuz. Yaşayacağınız olayları iyice gözlemlemeli ve hatalarınızı bu dönemde farketmelisiniz.




Yay Burcu: Satürn sizin burcunuzda gerilemesine başlayacak. Üstlendiğiniz sorumluluklarda bazı sıkıntı ve sorunlara açık olmalısınız. Karşılaşacağınız olaylar size çok şey öğretebilir sadece herşeyi gözlemlemeli, hatalarınızı farketmeli ve bunları telafi etmenin yollarını bulmaya çalışmalısınız.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla satürnün gerilemesi, sizin bilinmeyen ve kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönemde herşeyi etraflıca gözden geçirin, kişisel algılamayın ve hatalarınızı farketmeye çalışın.




Kova Burcu: Bugün satürn gerilemesine başlıyor. Sosyal çevreniz veya arkadaşlıklarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde olayları etraflıca değerlendirmeye çalışın ve sizi zorlayan koşulları iyi belirleyin.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla kariyer ve iş fırsatları alanınızda gerilemesne başlayacak olan satürn, bu alanlarınızda bazı aksilik ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönemi kendinizi ve yapacaklarınızı farketmek adına kullanmalısınız.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR