Bugün sabah saatlerinde güvensizliklerimiz ve hoşnutsuzluklarımız yüksek olabilir. Duygusal anlamda kendimizi ortaya koymakta zorlanabiliriz. Öğlen saatlerinde enerji değişiyor. Bireyselliğimize daha fazla önem verebilir, arkadaşlarımızla planlar içine girebiliriz. Gelecek planlarımızı uygulamak için öğleden sonrayı etkili bir şekilde kullanalım, eski arkadaşlarımızla bağlantılarımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; herşeyin açık ve net olmasını istersiniz. Karşınızdakiler böyle olmadığında anlayışsız ve kayıtsız tavırlar takınmanız mümkün. Özgür yapınızı ön plana çıkarmaya çalışın. Bu sene, parasal işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi rahatlatacak. İnsanlarla paylaşım içinde olmayı seviyorsunuz. İletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar oluşabilir.




Boğa Burcu: Bugün sizi özgür kılacak programlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ivmeniz iş alanlarınızda hızlanabilir. Sağlam adımlar atmak istiyorsunuz ve sosyal çevrenizdeki koşulları bugün hayatınıza katmaya çalışın.




İkizler Burcu: Bugün ruh haliniz sabah saatlerinde size değişik deneyimler yaşatabilir. Düşündüğünüz insanın veya bir eşyanın karşınıza çıkması gibi. Öğleye doğru enerji olarak daha rahat olacak, elde ettiğiniz deneyimleri iş alanlarınıza aktaracaksınız.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda geleceğinize yönelik aldığınız kararları uygulamak isteyebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıklarını çok sorun etmeyin. Öğleye doğru daha çok parasal konulara veya varsa ödemelerinize yoğunlaşabilirsiniz.




Aslan Burcu: İşinizde yapılması gereken konu ve olaylar öğleye kadar sizi oyalayabilir. Eski işlerinizi tamamlamalısınız. Canınız bugün önem gerektiren işler yapmak istemeyebilir. Sonrasında özel hayatınıza odaklanabilirsiniz.




Başak Burcu: Güne kişisel ama sizi harekete geçirecek aktivitelerle veya keyifli oluşumlarla başlayabilirsiniz. Öğleden sonra güvensizliğiniz sizi daha fazla günlük işlerinizi tamamlamaya itebilir. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.




Terazi Burcu: Evinizde veya ailevi ortamlarınızda rahat etkiler altındasınız yalnız bugün öğleden sonra eğlenceli aktiviteler, sportif faaaliyetlere yönelebilirsiniz. Dış ortamlardan alacağınız uyarılar fazla olacak.




Akrep Burcu: İletişime dayalı konular hızlı akarken, eski bir konuşma gündeme gelebilir. Öğleden sonra ailevi konular daha çok öne çıkmaya başlayacak. Aileniz için parasal konularda harekete geçebilir veya planlar yapabilirsiniz.




Yay Burcu: Günün ilk zamanlarında işinizle ilgili konulara odaklı olacaksınız öğleden sonraysa iletişiminiz artacak, özellikle sevdiğiniz ve sizi harekete geçiren konularla uğraşmak ilginizi çekebilir. Değişik ve farklı ilişkiler hoşunuza gidiyor.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki sorun ve sıkışmaları üzerinizden atmak istediğiniz bugün, maddi konular ve sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Hayatın size göz kırptığını görecek ve kendinizi çaresiz hissettiğiniz konuları geride bırakabileceksiniz.




Kova Burcu: Sabah saatlerinde isteksiz ve biraz hoşnutsuz olabilirsiniz yalnız öğleden sonra enerjiniz yükselmeye başlayacak. Hareketlenecek ve duyacaklarınız karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşkı hissetmeye ihtiyacınız var.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha sakinliğe ve durgunluğa bırakabilir. İş hayatınızdaki konuları gözden geçirmeniz gereken bugün sizi rahat bırakmayabilirler. İşlerinizi organize edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR