İşadamı Ali Nuri Türker ile eşi Dilek Türker’in avukat kızları Lara Türker, meslektaşı Ömer Ünsal’la aile içinde düzenlenen törenle sessiz sedasız nişanlanmıştı. İlişkisini gözler önünde yaşamaktan hoşlanmayan, objektiflerle arası pek iyi olmayan Türker, sevgilisiyle fotoğraflarının çekilmesinden pek haz etmiyordu. Flört dönemini tamamlayan ve işi resmiyete döken Lara Türker-Ömer Ünsal çifti, geçtiğimiz nisan ayında Türker Ailesi’nin evinde yapılan nişanla mutluluğa ilk adımı atmıştı. 12 Eylül’de İtalya’nın Venedik şehrinde evlenecek olan Lara Türker’in, önceki akşam Adile Sultan Yalısı’nda kınası vardı. Sosyeteden ünlü hanımların akın ettiği


kına gecesine, Berrin Yoleri, İdil Fırat, Yelda Demirören ve Yıldız Özer’in de aralarında olduğu isimler katıldı. Türk örf ve âdetlerini yerine getiren Lara Hanım, bindallı giydi ve kına yakılırken ağladı. Davetlilerin bir kısmı da bindallı giyerek gelin adayının yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.




Romantik teklif




Nişanlısı Lara Türker’e dillere destan bir evlilik teklifi yapan Ömer Ünsal, kız arkadaşından ‘Evet’ cevabını alınca havalara uçmuştu. Lara Türker’in yakın arkadaşları da bu özel anları sosyal medyadan yayınlayarak çifte sürpriz yapmıştı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR