At ve köpeklerle dolu bir hayat

Roxy isimli köpeğini çok seven Pınar Sabancı’nın aynı zamanda atlara da ilgisi var. Sokak hayvanlarına karşı aşırı duyarlı olan Pınar Hanım, her fırsatta barınakta yaşayan yardıma muhtaç hayvanları ziyaret ediyor. Mama götürüp sosyal medya hesabından onlara yuva arıyor. Geçtiğimiz günlerde Golden Retriever cinsi köpeğinin ölmesiyle büyük bir yıkım yaşayan Pınar Sabancı, köpeğine sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla veda etmişti.

Hayvan dostu

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün efsanevi başkanlarından Ali Şen’in kızı Suzan Şen, tam bir hayvan dostu. Evinde papağan, kedi ve üç farklı ırkta köpek besleyen Şen, onlarsız bir hayatı düşünemiyor. Kimi zaman köpekleriyle birlikte uyuyan Suzan Hanım, evde beslediği hayvanlarına gözü gibi bakıyor.

Barınakların yardım meleği

Sokak hayvanları için elinden gelen tüm yardımı gösteren Derin Mermerci Aydın, Taksim’deki dairesinde barınaktan sahiplendiği köpekleriyle birlikte yaşıyor. Kızları Lal ve Mila’nın doğumunun ardından evine bir de kedi alan Derin Hanım, sosyal medya hesabından yardıma muhtaç sokak hayvanları için yuva arıyor. ‘Satın almayın sahiplenin’ diyen Aydın, yakın çevresindeki dostlarına da bu konuda uyarılarda bulunuyor.

Bitargil çiftinin köpek sevgisi

Kızını kucağına almaya hazırlanan Maya Portakal Bitargil, çocukluğundan bu yana hayvan sevgisiyle büyümüş bir isim. Eşi İbrahim Bitargil’in de hayvanları çok sevdiği biliniyor. Bitargil çifti, evlerinde Golden Retriever cinsi bir köpek besliyor.

Öztarhan nereye köpeği oraya

Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan, köpeklere olan ilgisiyle biliniyor. Köpeğine özel zaman ayıran Öztarhan, genellikle köpeğini Bebek sahilinde gezdiriyor. Ünlü işadamı, Dogo Argentina cinsi köpeğini yanından hiç ayırmıyor.

Hayvanseverleri örgütlüyor

Evinde kedi besleyen Serap Tibuk, sokakta yaşayan hayvanları da unutmuyor. Kışın soğuk günlerinde sosyal medyadan hayvanseverleri örgütleyen Tibuk, herkesten evinin önünde bir kap mama ve su bırakmasını istiyor.

Köpekleri çok seviyor

Demet Sabancı Çetindoğan’ın kızı Pırıl Çetindoğan, minik köpeğini sık sık sosyal medyadan paylaşıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR