2014’ün tüm dünyaya, barış, huzur, sevgi ve mutluluk getirmesini dileyen ünlüler, yeni yılın ülkemiz için de refah ve iyilik getirmesini istedi...




‘Yeni yıl yeni kararlar demek’




ŞİRİN YALÇIN: Doğruyu söylemek gerekirse ben yeni yılı bir takvim değişikliği olarak görüyorum ve çok fazla bir anlam yüklemeyi pek sevmiyorum. Fakat gerçekten insanların yeni kararlar alma dönemi olduğu için umutlu bir zaman. Yeni yıl yeni kararlar demek... İnşallah bu herkes için hayırlı ve iyi kararlar olur. Anlayış çok ön planda olur. Tabii ki önce kendi ailem, sevdiklerim, arkadaşlarım ve bütün insanlara çok huzurlu barış


dolu bir yıl olmasını diliyorum.




DİDEM ANTEBİ: 2014 yılında herkes önce ailesiyle birlikte olsun. Sağlık, mutlu, huzurlu, savaşsız güzel bir yıl diliyorum.




'Her şeyden önce sağlık diliyorum'




DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN: 2014’te her şeyden önce herkese sağlık diliyorum. Sağlıklı uzun ömürler. Ama hepimizin mutlaka yeni yılda bir dileği vardır. Genellikle ortak nokta mutluluktur, dolayısıyla sağlık ve mutluluk diliyorum.




ARZU SABANCI: Öncelikle herkes için sağlık, sonra tüm ailemizle beraber huzur ve mutluluk diliyorum.




HACI SABANCI: Herkese yeni yılda sağlık, mutluluk, huzur, ülkemize de refah ve iyilikler diliyorum.




'En büyük dileğim sağlık'




BEGÜM ŞEN: Yeni yılda en büyük dileğim sağlık. Sağlık olmadığı sürece hiçbir şeyin olacağına inanmıyorum. Allah’tan başta çocuklarım için, ailem için, sağlıklı, mutlu, huzurlu, keyifli güzel bir yıl diliyorum. 2013 de ayrı bir güzeldi. Her senenin getirdiği kendine göre bir takım şeyler var. Onların üstesinden gelebilmek bizim elimizde. Sağlığımız bozulmadığı sürece her şeyin üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum.




'Yeni yılda çok çalışalım iyi işler yapalım'




CEM HAKKO: Her şeyin başı tabii ki sağlık. Herkes mutlu olsun. Barış içinde olalım. Bundan daha güzel bir şey istenemez. Çok çalışalım, iyi işler yapalım. Yeni yılda herkese sağlık ve mutluluk diliyorum.




'2014 değişim yılı olacak'




MUSTAFA SARIGÜL: 2014’te demokrasi, mutluluk ve değişim diliyorum. 2014’te ötekisi olmayan bir Türkiye diliyorum. Özgürlük yılı olsun. Ötekisi olmayan bir anlayış olsun. 2014’ün İstanbul’da değişim yılı, enerji yılı, varlık yılı ve bereket yılı olmasını diliyorum.




'Güzel bir yıl bizi bekliyor'




FATOŞ SARIGÜL: 2014’e çok büyük umutlarla giriyoruz. Hem ülkemiz adına hem de dünya adına. 2013 maalesef ölü mutlu bir yıl diliyorum.




EMİR SARIGÜL: Yaşanan savaşlar, doğal afetler ve kazalarla dünyada çok can kayıplarının verildiği bir yılın ardından 2014’ün tüm dünyaya huzur, barış ve sükûnet getirmesini diliyorum. Tüm umutların gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle.




'2013 zor geçse de yeni yılda hepsi bitecek'




FERYAL GÜLMAN: 2014’te öncelikle sağlık ve huzur diliyorum. 2013 gerçekten zor bir seneydi. Ben tek rakamları çok sevmiyorum, çift sayıları seviyorum. 2014’ün herkese daha güzel gelmesini diliyorum. 2013 ne kadar zor geçse de, yeni yılda hepsi bitecek. 2014 bolluk, neşe, sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Hem


ülkemize hem de herkese. Mutlu seneler diliyorum.




'Dünyada barış istiyorum'




ARZU ATABARUT: 2014’te öncelikle bütün dünyada barış olsun. Bütün sevdiklerime, ülkemize, dostlarıma, arkadaşlarıma ve bütün dünyaya güzellikler diliyorum. Her şey çok güzel olsun, 2012-2013 biraz karışık geçse de, 2014’te bunlar aydınlansın. Hepimizi çok güzel günler beklesin.




'Keyifli ve şanslı bir yıl olsun'




AYŞEGÜL TOPLUSOY: Kendim, ailem, milletim ve bütün dünya için sağlık, mutluluk, barış, huzur, çok keyifli, şanslı bir yıl olmasını diliyorum. 2013’ten daha huzurlu ve güzel bir yıl olur diye umut ediyorum. 2013’te dünya çapında üzücü olaylara şahit olduk, inşallah 2014’te yaşamayız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR