İzzet Yıldızhan, "Kadınlar sahneye külotla çıkıyor, çocuklarım izliyor etkileniyor" çıkışından sonra gözler Hande Yener, Gülşen, Hadise gibi isimlere çevrilmişti.

Hande Yener, isim vermeden sosyal medyadan yanıtını verdi.

Haliyle sıra Gülşen'in vereceği yanıta geldi. Acaba Gülşen ne diyecekti. Bana da çok sordular hatta, "Gülşen yanıtı giyeceği sahne kıyafeti ile verecek" dedim beklenen oldu.

Cumartesi günü Gülşen sahne kostümüyle ve danslarıyla beklenen yanıt fazlasıyla verdi.

Hem de ne verme... Resmen "Kime ne, sana ne, size ne" dedi.

Kısaca Gülşen, "Kıyafetime, sahneme, dansıma karışma.. Sahnemden, kıyafetimden ben mesulüm. Kimseyi ilgilendirmez" dedi.

Kimisi, "Helal Gülşen devam et" dedi.

Kimisi, "Çok abartı" dedi.

Pazar sabahı Habertürk'te Oylum Talu'nun programına katıldım. Oylum da "Ne düşünüyorsun" dedi.

Düşüncem belli ve net;

1-Kadınlar kıyafetlerine karışılmasını istemiyor. Gerçekten artık kadınların kıyafetlerine karışılmasın yeter.

2-Sahne sanatçının özelidir. Sahnede kim ne giymek isterse, onu giyer karışmamak gerek. Sahnede kıyafet önemlidir. Ama kıyafete mi bakıyorsun şarkı mı dinliyorsun. Yeter nedir bu kıyafet mevzusu... Nereye kadar.

3-Sahnede kim ne giymiş, ne takmış, ne takıştırmış, orkestrası nasıl gözüküyor, hepsi bir bütün. Olmazsa olmaz. Ama bir tutturulmuş kadınların kıyafeti falan filan. Saçma!!!

Kısacası, "Kadınlar özgürlük istiyor. Kıyafetlerine karşılamasını istemiyor... Gülşen de bunun yanıtını pek güzel vermiş.

Nokta...

Peki ben beğendim mi?

Beğenmedim. Yani Gülşen'i bu kadar kıyafetle konuşmak bana çok saçma geliyor.

Yani Gülşen bu değil ki!

Tamam Gülşen'in fiziği süper. Ne giyse yakışıyor tamam. Çuval da giyse, çıplak da çıksa sorun yok benim için. Çünkü ben onun şarkılarını seviyorum. Yorumunu seviyorum. Gülşen'i seviyorum. Dik duruşunu seviyorum.

Ve tamamen transparan da giyse, kapalı da giyse göze batmıyor. Ancak kıyafetleri o kadar öne geçti ki, üretimini unuttuk.

Uzun süredir söylüyorum yeniden tekrar edeceğim. Gülşen'in yorumu.. Gülşen'in şarkıları. Gülşen'in müzikteki başarısını bir yana bıraktık Temmuz ayından bu yana sahne kıyafetleri ve pozlarını konuşuyoruz. Gülşen şarkı söylerken sahnede poz veriyor sürekli.

Gülşen bu değil ki!!! Ne gerek var. Bizler artık bunu konuşmayı bir yana bırakıp avazımız çıktığı kadar şarkılarına eşlik etmeliyiz.

Neden bu kadar kıyafet ve poz durumuna girdi anlamak mümkün değil. Ne gerek var!!

Ki, Gülşen'in kıyafetlerini değil şarkılarını konuşmamız gerekiyor. Çünkü gerçekten son zamanlarda Gülşen şarkıları değil "Acaba Gülşen ne giyecek" durumuna geçtik. Ki bu bence üretimine büyük zarar veriyor.

Gülşen'in tam da şimdi, bu zaman da bomba bir şarkı yapıp bu kıyafet tartışmalarını unutturmalı.

Bir inat uğruna bu durumdan bir an önce kendisini çıkartmalı. Tamam Gülşen cesurdur. Tamam Gülşen hür ve istediğini yapar.


Sadece Gülşen mi? Hayır tüm kadınlar özgür ve istediğini giymeli...

Kimse de karışmamalı. Bunda hem fikiriz.

Ancak tamam.

Naçizane kendisine tavsiyem. Gülşen'in şu dönemde bir şarkı yapması. Gereksiz kıyafet tartışmasından kendini sıyırması.

Unutmayın ki, başarı her zaman öne geçer. Gülşen de bir şarkı yapar herkesi dans ettirir. Herkesi hüzünlendirir. Herkesi "Of of" diye diye yakar.

Hadi Gülşen patlat bir şarkı!!! Tam zamanı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR