Hadise'nin "Sevgilim Mehmet" diye cümle aleme anons etmesi, "Nişan yüzüğü için özel videolar çekmesi", "Konserinde nişan fotoğraflarını sergilemesi" falan bana "İstemem yan cebime koy" sözünü hatırlatıyor. Hayır bir de istese ne olacak kim bilir!!!

Düşünün bu istememiş hali.

Çünkü Hadise; "Benim hiçbir zaman sevgilimi göremeyeceksiniz. Sevgilimin elinden tutup çıkmayacağım. Evet doğru demeyeceğim sormayın bana" dediği günden bu yana tam da bu cümlenin tersini uyguluyor.

Ve benim de her gözümüze soktuğu mevzu da çok hoşuma gidiyor. Hadise olmasa buralar pek dutluk olurdu ben size söyleyeyim. Kızıyorum, eleştiriyorum, didikliyorum ama seviyorum ben Hadise'yi karar verdim günün sonunda.

Hayır Mehmet Dinçerler de Hadise ile çıkmaya başlayınca selamı sabahı kesti. Olsun varsın, o mutlu olsun yeter! Onlar mutlu olsun bizler selamsız da kalırız gerekirse...

Öyle değil mi?

Amacımız mutlu ve aşk dolu insanlar görmek. Hır, gür, kavga olmasın da varsın sözler anında unutulsun, bizler kötü insan olalım.

Hayır yakıştı da aşk Hadise'ye... Bir de evli, mutlu, çocuklu oldu mu tam olacak benden söylemesi. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit gibi sürekli çocuklarıyla fotoğraflar bekliyorum onlardan da...

Çünkü sanırım, tıpkısının aynısı bir çift olacak gibi bir hissiyat veriyorlar bana...

Haftaya tokat gibi başladık

Eskiden Oscar günleri sabahlara kadar oturur, gözümü kırpmadan izlerdim.

Ama adı üstünde "Eskiden"di o, çok eskiden.

Çünkü artık birçok şey gibi her şey sanki "Eskiden" daha bir güzeldi. Şimdi artık, "Ya izlemeyince de bir şey kaçırmıyorsun" durumuna düşüyorum ancak bu sefer kaçırmışım.

Ve sabahına da haftaya "Tokat" gibi başladım, Will Smith'in Chriss Rock'a tokadıyla.

Ancak birkaç kez izledim o sahneyi ve kafamda deli sorular dolanmaya başladı.

1-Bu tokat Oscar şovunun bir parçası gibi.

2-Espriye önce gülüyor ama sonrasında eşinin bozulduğunu görünce "Ne dedin sen" durumu yaşanıyor.

3-Keşke önce kendisine de tokat atsaydı sonra da Chiss'e. Ya da hiç tokat işine girişmeseydi.

4-İlk ödülünü aldığı Oscar konuşmasında Chris'e okkalı bir cevap verse daha unutulmaz kılardı sanki.

5-Tabii olaya, "Vay be karısını korudu adama bak" gibi de bakılır.

Ancak sonuç olarak şiddetin her türlüsüne karşı biri olarak ne tokat, ne dayak...

Şov bile olsa olmadı.. Yakışmadı... Gereksizdi...

Ki Will Smith kariyerini yerle yeksan ettin. Düşünsenize ilk heykelciği kaldırdığı haberi konuşulurken her zaman o tokat görüntüsü akıllara gelecek.

Çok haklı

Zerrin Özer, Asiye Acar'a yaptığı açıklamada , "Zerrin Özer gecesi, Zerrin Özer ödül töreni, Zerrin Özer filmi, Zerrin Özer bilmem nesi. Ben gittikten sonra bak Allah'ın işine. Ben yaşarken görmüyorum, öldükten sonra istemiyorum. Zerrin Özer'in adından hiç kimsenin faydalanmasını istemiyorum" dedi.

Zerrin Özer'e ister kızın.

İster sevmeyin.

İster eleştirin.

Ancak doğru söze ne denir!

Her zaman yaşarken insanlara değer verilmesi gerektiğini savunuyorum. Öldükten sonra, kemikleri toprağa karıştıktan sonra kime, neye var o değerin kıymeti.

Saçmalık.

Ve gerçekten ölünün arkasından nemalanan bir güruh var ki, aman da aman.

Hemen toplaşırlar. Ben de hiç haz etmem o insanlardan. O yüzdendir ki, ölmeden bunu açık ve net belirtmesi gayet yerinde olmuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR