İrem Derici'yi ikinci kez aldattığı için yine gündemden düşmeyen Cem Belevi'nin açıklamasını izlerken geçen ay bu köşede yazdığım bir yazı aklıma geldi.

Bakın 2 Nisan'da bu köşede ne yazmışım;

Aşkını hiç saklamayan, her zaman sevdiğini korkmadan, dile getiren İrem Derici'yi aldattığı için günlerce gündem olan Cem Belevi, Armağan Çağlayan'ın, "Birden fazla kez aldatan partneri affetmek normal midir?" sorusuna, "Bana göre normal değildir tabii ki... Ama normalleştirebilirdim de... Beylik beylik konuşmak kolay da yaşayınca öyle olmuyor" diye yanıt vermiş.

Yanıtı okuyunca Şener Şen'in 1979 tarihinde baş rolünü Levent Kırca'nın oynadığı ve yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı "Ne Olacak Şimdi" filminden çapkınlıkta yakalanınca söylediği efsane replik: "Yaz kızım 200 torba çimento 20 kamyon çakıl" geldi.

Unutulmaz replik aslında her şeyi anlatıyor. Erkek aldatır, ama aldatma anında yakalansa bile, "Yok canım ne aldatması. Çalışıyoruz" modunda takılıyor.

Genellikle erkekler asla kabul etmez malum. Ki zaten Cem Belevi de hiç kabul etmedi aldattığını ya da aldatma potansiyeli olduğunu. Dediğim gibi hangi erkek kabul ediyor. Ben de Cem Belevi'nin yanıtından bunu anlıyorum. Fakat verdiği yanıtta aldatılan olsaydı kabul etmeyeceğini belirtiyor.

Bir de diyor ki; "Ama normalleştirebilirdim de!!"


Yani şu mu oluyor? "Ben bir kez yaptım. Daha da sık yapabilirdim. Bu olayı normal hala getirmedim" mi demek istiyor.

Diye yazmışım.

Bir ay geçti yine bunu konuşuyoruz. Yani Cem Belevi'nin aldatmasını. Ve inkar edişini.

Ah Cem neredeyse ağlayacağım sana. Gözyaşlarıma hakim olamayacağım diye korkuyorum. İnkar edişini izlerken gerçekten kendimi zor tuttum.

Zaten açıklama İrem Derici'ye de sahte gelmiş olacak ki, "Ben bi uyuyayım, uyanayım anlatacağım" diyecek ses kasetleri olduğunu ima etti.

Kısacası bu dizi öyle çabuk final yapmaz. Bakalım dizinin diğer bölümlerinde bizi neler bekliyor.

Demet olmasa buralar kurak geçer

Demet Akalın olmasa müzik dünyası çok kurak geçer benden söylemesi.

Kuru, kupkuru geçer. Kurak olur buralar. Tadı, tuzu olmaz. Sevimsiz olur.

Bakın, Aleyna Tilki; "Kapak olsun" dedi.

Demet Akalın; "Aman Aleyna duymasın oturduğum yerden FİFA'dayım" dedi.

Ersay Üner; Edis ve Aleyna Tilki'yi öven bir paylaşım yaptı.

Demet Akalın; Bir araba fotoğrafı paylaşıp, "Zamanında bazılarının kapısına çektik. Ama sonunda düşman oldu" dedi.

Direkt, endirekt, hiç beklemeden, hiç düşünmeden, strateji kurmadan.

Çat çat çat... Bam bam bam...

Olduğu gibi neyse ne.. Hiç geri atmadan, hiç "Aman ben şimdi bunu yaparsam bu olur" demeden. Neyse o!!!

Sonra eğer barışacaksa yine barışıyor.

Hiç beklemeden, strateji yapmadan. Bam bam bam. Çat çat çat..

Evet evet Demet Akalın olmasa buralar çok kurak geçer, sevimsiz geçer. Güzel olmaz.

Dün gece sayıkladıklarım

-Neden biz hala Eurovision şarkı yarışmasına katılmıyoruz. Yoksa seneye katılacak mıyız? A bu sene kim birinci oldu acaba? Ah ah biz çocukluğumuzda ne kadarsa güzel Eurovision Şarkı Yarışmaları oluyordu. Z Kuşağı acaba böyle bir yarışmanın varlığından haberi var mı? -Müzik yasağı 01:00'e kadar uzatıldı. Tamam restoranlar ve bazı mekanlar için güzel bir saat. Ancak gece kulüpleri için yeterli bir saat değil. E iki seneden fazla kapalı olan gece kulüpleri ne zaman açılacak peki? Ki bazı gece kulüpleri artık umudu kesmişti zaten ama şimdi tamamen kesmiş olacak anlaşılan.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR