Yine başrolde kilo ve kadın var.

Ve yine başrolde kadının kadına düşmanlığı var.

Buse Varol'un tatil fotoğraflarına "Hani sen 34-36 bedendin" yorumları gelmiş.

Muhabir arkadaşlarımız Bodrum'da Buse'yi eşi Alişan ile görüntülemiş. O görüntülerde de malum öğlen güneşi ve ters ışık ile Buse olduğundan kilolu gözükmüş.

Vay aman da aman. Kadınlar nasıl mutlu!!!

Çünkü Buse kilolu gözüküyormuş.

Resmen kına yakıp dans edecek durumda naralar atılıyor. Ağızlarından salyalar akıyor. Çünkü bir kadın zayıf değil, kilolu çıkmış.

iki, üç gündür mevzu bu. Beni gören her kadın "E bu kız zayıftı hani" diyor. Yahu işiniz mi yok!!!

Gerçekten işiniz mi yok! Bir başka kadının iyi gözükmemesi sizi bu kadar mutlu edemez hanımlar. Siz bu konuda bir tedavi olun. Gerçekten sizin adınıza aşırı üzülüyorum. Neden bu kadar mutsuzsunuz. Eşiniz mi sevgi göstermiyor? Ya da aileniz mi? Çocuklarınız mı? Neden bir başka kişinin bedeni ile bu kadar ilgilisiniz Allah aşkına. Yahu bir başka kadın 40 beden olmuş, 34 beden olmuş size ne!!!

Bana ne!!!

Kime ne!!!

Ayrıca iki çocuk dünyaya getirmiş bir kadından bahsediyoruz. Nedir bu naralar Allah aşkına.

Çok üzülüyorum ben bu kadınlara. Çünkü kadınlar kadının düşmanı gerçekten. Neden bir erkek, bir başka erkek için "Bilmem kimin göbeği de şu kadar" diye konuşmuyor. Yapmayın hanımlar yapmayın.

Bunu hemcinslerinize yapmayın.

Buse Varol da video çekip "Ben aslında böyleyim" diye kendini anlatıyor. Bu da vahim. Kadının, kadına ettiğine bakın. Kız kendini anlatmaya çalışıyor.

Tövbe ya rabbim. Bu nasıl bir psikolojik baskı, şiddet.

Bakın bir yıldır Buse Varol'un yardım aldığı Özlem Posbaşoğlu da gülüyor haliyle. Çünkü gerçekten kız gözümüzün önünde eridi resmen. Hayır onu da geçtim eğer Buse kendini evlere kapatsaydı, görünmeseydi. Hiç ama sokaklarda dolaşmasaydı ve böyle yakalansaydı haklı olabilirsiniz. Ama bu kız her gün sokaklarda.

Herkes bu kızı her gün görüyor üstelik.

Yani kısacası böyle olaylara gülüp geçmek gerekiyor. Eğer takılırsanız bu kötülük yapan kişilere çanak tutmuş olacaksınız. Çünkü yıllardır yazıyorum, çiziyorum... Kadının kadına ettiği maalesef değişmiyor, değişecek gibi de gözükmüyor.

Ah kuzum ah canım

İşte bunu yapan da bir kadın. Bursa'da çöp dolu bir evde bir yıldır kilitli tutulan Muhammet'i orada bırakan da kadın ve teyzesi. Teyze, anne yarısıdır derler. Hayır annesi de terk etmiş çocuğu, istemediği için teyzeye bırakmış. Aramamış sormamış çocuk bir yıldır çöp evde kapalıymış.

Aklım almıyor gerçekten aklım almıyor. Beynim durdu benim artık bu insanlığa. Nasıl bir insanlık bu. Amerikan filmlerindeki psikopatlar gibi. Bir çocuğu bir odaya kapatmak ne demek?

Kedi-köpek bırakamıyoruz biz. Kafayı falan yiyoruz. Kedim bahçede ben on gündür sefil oldum. Beynimi kaybetmek üzereyim. Gelmiyor diye kendimi paralıyorum. Siz nasıl kadınlarınız, nasıl insanlarsınız!

Nasıl bir insanlık bu!!! Bu canileri kapatın çıkarmayın sokağa. Allah aşkına adalet istiyoruz. Bu kadın serbest olmasın. Teyzesi, annesi kimse serbest kalmasın. Tutuklayın, hastaneye yatırın bu kadınları.


Kötülük yapan herkesi kapatın yeter. Böyle bir insanlık olmaz.

Ben anne değilim. Olmadığım için daha da bir hassasım sanırım. Bazı anne ve babaların çocuklarına yaptıkları, ettikleri karşısında da aşırı tepki veriyorum.

Çocuklara, hayvanlara, yaşlı insanlara, doğaya karşı inanılmaz hassasım. birileri zarar verdiği zaman kaplan kesiliyorum. Ve bu insanların inanılmaz cezalandırılmasını istiyorum.

Ama zaten olması gereken bu değil mi? Bu canilerin ağır cezalar alması gerekmiyor mu?

Ne kanunmuş arkadaş

Ben mesleğe başladığım yıllarda neredeyse haftanın bir, iki günü "Türkan Şoray Kanunları" adı altında haberler yapar, başlıklar atardık. Benim mesleğe başladığımdan bu yana çok uzun yıllar geçti. Z Kuşağı geldi çattı. Ve hala Türkan Şoray Kanunları. Büşra Develi, "Türkan Şoray Kanunlarım yok. Sahnenin gerektirdiklerini yerine getirmekle mükellefiz" demiş. Hayır şimdi burada merak ettiğim iki husus şudur; -"Türkan Şoray Kanunlarınız var mı?" diye gazeteci arkadaşlar mı sormuş? -Yoksa Büşra Develi, "Benim Türkan Şoray Kanunlarım yok" diye kendisi mi konuyu açmış? Nedir yahu bu kanunlar. Bitmiyor, bitemiyor. Bu Türkan Şoray Kanunları sadece Türkan Sultan'a has bir durum. Ve başkasına da olamaz zaten.Tamam eski jenerasyon haber olabilmek için her gün bu kanunlar adı altında yorumlar yapardı ama yeter yani... Nedir hala bilmem ne kanun meseli. 90'lar nostaljisinden başka bir şey değil hani!!!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR