Gerek sosyal medya hesaplarımdan, gerek e-mail, gerekse DM yoluyla sorulan "Esin Hanım Tarkan konseri yok mu bu sene? Eylül takvimi açıklanıyor Tarkan konserleri yok" diye soranlara yanıt veriyorum.

Hazır mısınız?

Tarkan bu yıl Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkmayacak. Hatta çok az konser verecek ve görülecek.

Kısacası sizi çok iyi anlıyorum. Ki korona illeti yüzünden Tarkan'ın Harbiye sahnesine çıkması ertelenmişti. Şimdi de iki yıldır yok. Sizler gibi ben de bekliyorum inanın. Soruyorum, soruşturuyorum ve "Yok" yatını alıyorum. Üzgünüm bu sene de özlemle bekleyeceğiz kendisini.

Fakat bu yıl Tarkan daha bir görünür farkındaysanız. Yeni şarkılar, klipler. E bir de üstüne üstlük Disney ile yaptığı anlaşmaya ile daha çok göreceğiz ama tabii kanlı, canlı, hareketli, ateşli, danslı, bağıra bağıra şarkı söylemeli konserler bir başka. Özellikle Harbiye Açıkhava sahnesi Tarkan için çok farklı. Hatta kendisine on gün bile yetmiyor. Daha da uzatsa. Günlerce sürse, şöyle neşemiz yerine gelse. Kuzu kuzu gitsek, şıkıdım şıkıdım oynasak. Birbirimize öpücükler atsak ama yok. Tarkan bu yıl da Harbiye Açıkhava sahnesinde yok.

Tüm gelen sorulara toplu cevap olsun.

Edis’den yalancı, Zeynep’ten Ara geldi

Edis "Yalancı" dedi, Zeynep, "Ara" dedi. İki şarkıda da Emrah Karakuyu imzası var. Edis'in "Yalancı'da söz ve müzik, Zeynep'in "Ara"sının ise Türkçe sözlerini Emrah Karakuyu yapmış. Sözlerini kimin yazdığına bakmadan iki şarkıyı peş peşe dinlerken "İki şarkının tarzları ne de çok birbirine benziyor" dedim. Sözlerdeki o farklı doku ve benzerliğin aynı kalemden çıktığı çok belli. Son yıllarda Emrah Karakuyu tarzı oluşmaya başladı. Ki zamanında bilinmiş söz yazarlarının şarkıların dinlerken "Kesin bilmem kimin şarkısı" diye bilirdik. Emrah'ta da bu artık oturmaya başladı. Edis ve Zeynep'in tarzlarını ve seslerini çok iyi bildiği için onlara şarkıyı yazmayı daha iyi beceriyor bence. İki şarkı da çok iyi ve Ağustos ayı boyunca her köşe başında bu iki şarkıyı duyarız. Klip işine gelecek olursak. İkisi de film tadında olmuş. Zeynep Bastık'ın tarzı, kıyafetleri harika. Edis'in canlılığı, hareketleri, gülüşü süper. Tam yaz cıvıl cıvıl hareketli. Ve Edis kesinlikle bu klip ve şarkı işini çözdü. Kısacası iki şarkıyı da döne döne dinliyorum. Tuba kime aşıksın ve kiminle birliktesin? Neredeyse tüm magazin ahalisinin merak ettiği bir konu bu? 1-Tuba Büyüküstün hala Umut Evirgen'e mi aşık? 2-Tuba Büyüküstün yoksa Murat Boz ile mi birlikte? 3-Tuba Büyüküstün, Serkan Altunorak ile mi birlikte? Hadi bakalım... Bilinmez bir soru ve yanıtı en merak edilen. Acaba Tuba Büyüküstün kiminle birlikte? Bu sorunun yanıtı bir bulunsa birileri rahat bir nefes alacak. Gayet single’ım ama iyiyim Alın işte size yepyeni güzel bir cümle; "Gayet single'ım ama iyiyim" Açık ve net. Açıklayacı daha ne olsun. Kerem Bursin, hayatında kim var, kim yok en merak edilen yalnız kovboylardan. Bir dönem Serenay Sarıkaya ile birlikteydi, ayrıldı hala soruluyor. Hande Erçel ile birlikte oldu mu olmadı mı? Ne oldu da ayrıldılar? Hala görüşüyorlar mı hala soruluyor derken hooop önceki gün katıldığı bir düğünde "Gayet single'ım ama iyiyim" dedi son noktayı koydu. Birilerinin hayatında illa ki, birileri olmak zorunda değil. İnsanlar yalnız da mutlu olabilir öyle değil mi? Kerem Bursin yeni bir projeye başlar yeni bir aşk geliverir. Artık bazı şeyleri kabul etsek iyi olacak çünkü Kerem Bursin aşkları yalnızca dizilerde bulabiliyor onun dışında her zaman hep single zaten. Bu arada pembe çorapları da gözlerden kaçmadı. Ki erkekler son zamanlarda kıyafetlerine bir renk kondurmaya özen gösteriyor. Kısa ve dar paça, babet çoraplardansa pembe çoraplara razıyım. Çünkü kısa ve dar paça babet çorapları erkeklerde çok komik durmuyor mu?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR