Şu ara magazin gündeminin zirvesinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül var. Öyle ki bir başka şey olsa kimsenin ilgilenecek durumu yok. Dizi, sinema filmi, tiyatro, davet falan filan varsa erteleyin. Asla ilgi çekmez benden söylemesi.

İşin içinde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül yoksa geçmiş olsun.

Hatta öyle ki, bazıları bahis bile açmış bu konuda. İddialar havada uçuşuyor.

"Abartıyorsun" demeyin. Keşke abartsam. Ama yok millet, "Bilmem kaç zamana kadar boşanırlar", "Temmuz'da kesin boşanırlar", "Ne boşanması Neslihan asla boşanmaz" falan diye söylenip iddiaya giriyor. Gözlerimle görmesen, şu iddia durumunu bana bir başka kişi anlatsa inanmam..

Millet ikilinin boşanması üzerine tarih falan belirlemiş. Dua falan ediyor. Allah başka dert vermesin.

Ve gerçekten yar ve yardımcıları olsun bu tiplerin.

Onların boşanması ne işlerine yarayacak anlamıyorum. Ama şunu çok iyi anlıyorum ki, ülkemizde bazıları birilerinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuruyor. Bu konuda artık kesin kararlıyım. Birileri mutsuz ve üzgünse. Hatta ayrılmış ve yalnızsa birileri aşırı mutlu. Keyiften dört köşe oluyorlar.

Bu mutsuzluk seviciliği değil de nedir? Biri bana anlatabilir mi? Evet evet bizim ülkemizde çoğu insanda "Mutsuzluk seviciliği" diye bir duygu var. Gerçekten çok garip.

Üstelik adam bir gece kulübünde bir kadınla kulaktan kulağa konuşurken yakalandı sadece. Düşünün bir de "Öpüşürken" falan yakalansa amaaan. Düşünemiyorum bile. Sokakta yürüyemezdi. Neslihan Atagül de boşanmadığı için taşlanırdır.

Gerçekten gülüyorum böylelerine. Benim çok tanıdığım boşandı bu tipler yüzünden. Belki karı-koca ya da sevgililer aralarında düzeltecekler durumu ama yok. Bazı tipler "Aaaa bak seni aldatıyor", "Bak seni böyle aldatıyor", "Bak seni şöyle aldatıyor" diye bir dolduruşa getiriyor.

Yiyorsa ayrılma. Ya da boşanma. Cümle aleme rezil ederler. O derece fena bazıları. İşte o tipler şimdi de Kadir ve Neslihan'ın etrafında. Artık ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Şu tiplerden uzak durun

-Mutlu olduğunuz gün değil de, mutsuz olduğunuz gün yanınızda beliriyorsa. -Sizi sürekli dolduruşa getiriyor ve eşiniz ya da sevgilinizin sürekli açıklarını yüzünüze vuruyorsa. -Siz birlikteyken size kötüleyen ancak ayrıldıktan sonra sevgiliniz ya da kocanızla ekstra dostluk kurup görüşüyorsa. -Daha siz ayrılmadan ya da ayrılıp ayrıldığınıza karar vermeden sizi arayıp "Biz seni çok sevdik. Ama her zaman yanındayız" diye sevincini dile getiriyorsa. -Sizi ayırmak için ekstra çaba sarf ediyorsa. -Ayrıldığınız zaman, daha çok tazeyken ayrılık, size yeni insanlar tanıştırıp aranızı yapmaya çalışıyorsa. Bu tiplerden uzak durmanızda fayda var derim ben... Aklınızda olsun. Mabel’den “Aferin” Mabel Matiz yine yaptı yapacağını ve "Aferin" ile üç günde Spotify'da 1 milyondan fazla kez dinlendi. Klibi de tıklanma rekorları kuruyor. "Antidepresan" gibi yayılacak bir şarkı daha Mabel'den. Ve gerçekten "Aferin"i hak ediyor. Yazın yayınlanması beklenen 5'inci Mabel Matiz albümü öncesinde "Köprüden önce son çıkış" tadında bir şarkı "Aferin" Müzik dinleyicisin nabzını çok iyi bilen, anlayan bir isim Mabel Matiz. 12'den vurmayı başarıyor. Ve gerçekten kendisine kocaman bir "Aferin" diyoruz ve alkışlıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR