Cumartesi ve pazar günü memleketin her köşesinde bir düğün vardı. İnanın bana kiminle konuştuysam düğündeydi. Ben cumartesi Çırağan Sarayı’nda Mete Güldamlası ve Aslıhan Yurttutmuş’un düğünündeydim. O dakikalarda Bodrum Maça Kızı’nda da Batuhan Aksoy ve Gözde Denizaşan evleniyordu. Kız tarafının arkadaşları Gözde’nin düğünü var’ hastag’ı ile güzel fotoğraflar paylaştı. Dün akşam da Milliyet Gazetesi yazarı arkadaşım Ersin Süzer ve Şule Arda’nın düğünündeydim. Ersin ve Şule’nin detayları çarşambaya artık, bugün Mete ve Aslıhan’dan bahsedeceğim. İkisi de çok güzeldi ve harika bir geceye imza attılar. Tabii gecenin en çok konuşulan hatta her dakika gözleri dolduran konusu, gelinliğin 3.5 metrelik kuyruğuydu.




Diana'da günümüze uzun kuyruğun havası




Gelin Aslıhan, Çırağan Sarayı’nın merdivenlerinde görününce “Uzun süredir bu kadar güzel gelin görmemiştim” dedim. Tıpkı masallarda anlatılan ve her genç kızın rüyasını süsleyen bir gelin olmuştu. Zaten gelinliğin ilk arkadan fotoğrafını Instagram’a koyduğum anda ortalık yıkıldı. “Aman Tanrım tam hayalimdeki gibi”, “Hayır o benim gelinliğim olmalıydı”, “İşte fotoğrafını bir yerlere sakladığım gelinliğim” tadında yazılar sosyal medyada aldı başını yürüdü. Evet kesinlikle bir gerçek ortaya çıktı ki, gelinlik her genç kızın rüyası. Beyazlar içinde hele ki, 3.5 metre bir kuyruğa sahipse uzun yıllar konuşulur. Bakınız Galler Prensi Diana’nın 1981’de giydiği ve duvağı 7.5 metrelik gelinliği hâlâ akıllarda, hafızalarda. Bilmeyen kız yoktur iddiaya girerim. O yüzden de Aslıhan tam yerinde bir karar vermiş Paris’e gitmiş Elia Saab’a özel bir tasarım gelinlik yaptırmış. E tabii paraya da kıymışlar o ayrı.




Merak edilen gelinliğin fiyatı




Evet gecenin kulaktan kulağa konuşulan en çok merak edilen konusu da tabii ki, gelinliğin fiyatıydı. Tam düğün mevsimindeyiz. Evlenen evlenene. En çok merak edilen konu bu gelinlik mevzuu. Ama efendim tabii ne damada ne geline soramazdım ayıp olur. Ama salonda fısıltılar çok yüksekti onu söyleyebilirim. Hatta bir ara birkaç kişinin ağzından “100 bin Euro” falan duydum. Sonra birinin ağzından “Yok yok 70 bin


Euro” hatta birkaç kişi “Kesin 150 bin Euro’dur” falan diye tahminler ediyordu. Artık gerisine siz karar verin. Efendim bunlar her düğünde yapılan tatlı dedikodular. Eksik olursa olmaz. İkili bir ömür boyu mutlu olsun. Bir yastıkta kocasın. İnşallah. Maşallah demeyi de unutmayalım.




Justin'i beş dakika ile kaçırmak

Düğün esnasında Cihan Şensözlü “Esin Justin aşağıda nargile içiyormuş” deyince biz Mert Vidinli ile yerimizden nasıl kalktık anlatamam. Üçümüz de, “Düğündeyiz, çok ayıp olacak, bu kıyafetlerle konuşulur mu?” demeden nasıl koşuyoruz. Gittik nargile bahçesine ama yok. Sonra restoran kısmına gittik oradaki çok şeker görevli, “Beş dakika önce kalktı” demez mi? Evet bu akşam İTÜ Stadyumu’nda sahnede olacak Justin. Öncesinde görsek hiç fena olmazdı tabii. Çünkü millet Justin konserine gitmek için birbiriyle yarışıyor. Geçen gün Kadir Kaymakçı’nın odasında sohbet ediyoruz. Bir telefon geldi tabii klasik bilet istiyor birisi. Çünkü biz bu duruma çok alışkınız. Kadir aynen “Herkes o kadar çok bilet istiyor ki, milyonuncu kişisin. Artık orada bir


tek Justin’e yer kalmadı o kadar düşün” diyerek kendini anlatmaya çalışıyordu. O kadar yoğun bir akşam olacak anlayacağınız. Justin konser öncesinde gelip Boğaz’ın tadını çıkardı. İlk geldiği akşam da iki saat oturmuş yemeğini yemiş. Söylentilere göre Jessica Biel'de yanındaymış. Bu arada akşam yemeğinde protein ağırlıklı beslenmiş ve et yemiş.




Aklımda Justin, sahnede Serdar




Beş dakika ara ile kaçırdığım Justin Timberlake hâlâ aklımdayken sahneye Serdar Ortaç çıktı. Enteresan bir cumartesi gecesi yaşıyorum o ayrı. Nikâh masasında görmeden inanamayacağım. Serdar Ortaç da 6 Haziran’da nikâh masasına oturuyor. Çok az kaldı. Artık o da evleniyor. Zaten bunu da sık sık dile getirdi gece boyunca. Hatta şöyle ki, gün yaklaştıkça heyecanını daha da fazla gördüm Serdar’ın. Ve “Düşünsenize 3-5 gün kaldı artık bir şey kalmadı şunun şurasında evleniyorum” deyişinden heyecanlı ve gergin olduğu belliydi. Bu arada damada da sık sık “Mete kadınlar bizim patronlarımız onların sözünü dinlememiz gerekiyor. Aslıhan ne istiyorsa onu yapacaksın. Ben Chloe ne istiyorsa yapıyorum. O benim patronum” diyerek şarkılarını gelin ve damat için söyledi ve herkesi coşturdu. Bu arada Serdar Ortaç gerçekten her zaman iyi eğlendiriyor ve insanları keyiflendiriyor. O gece bunu bir kez daha göstermiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR