Malum ülkemizde yaşanan terör olayları her alanı olumsuz etkiliyor. Özellikle yaz aylarının en hızlı yaşandığı Ege ve Akdeniz sahillerinin bugünlerde eski tadı yok.

Geçtiğimiz yıla kadar Ege ve Akdeniz'den renkli tatil kareleri, birbirinden eğlenceli pozlar gelirdi biz de sizlerle paylaşırdık. Ancak sezonun bitmesine az bir süre kala maalesef tatilciler, ülkemizde yaşanan terör olaylarından ötürü tatillerini noktaladılar.

Sosyal yaşama bakacak olursak, davetler, organizasyonlar ve etkinlikler de bu belirsizlik ortamından nasibini almış durumda... Konserler de artık eski neşesini ve enerjisini kaybetti.

Pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias, dün akşam İstanbul'da konser verdi. Sosyeteden Enrique hayranları, konseri izlemedi. Ülkemizde yaşanan terör olayları yüzünden böyle bir ortamda kimsenin konser izlemeye ne keyfi ne de enerjisi vardı. Normal şartlarda dünyaca ünlü bir şarkıcı ülkemize geldiğinde, locada ya da en ön sıradan sosyete onları izlerdi. Ancak dün akşam hiç de öyle olmadı. Hatta iş dünyasından ve sosyeteden birçok ünlü isim sosyal medyadaki hesaplarından teröre lanet mesajları yağdırırken, hepsinin ortak dileği 'barış'tan yanaydı.

Ülke olarak yastayız, her gün şehit haberleriyle güne başlıyoruz. Umarım Türk milleti olarak bunun da üstesinden geliriz.

Sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri de bu aralar yaşanan terör olaylarına karşı aşırı tepkili. Bu yüzden kimse ne dışarı çıkmak istiyor, ne davet vermek içinden geliyor ne de sosyal yaşama karışıyor. Herkesin tek isteği bir an önce bu belirsizlik ortamından çıkmak.

Umarım en kısa zamanda terör olayları son bulur...

Barış dolu günler dilerim...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR