15 günlük sömestr tatilinin bir haftasını geride bıraktık. Çocukların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilen sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul'u terk edip özellikle Avrupa'nın gözde kayak merkezlerine akın ettiler

Kimileri Uludağ, kimileri Kartalkaya kimi kış tatilcileri de St. Mortiz, Courchevel, Val d'Isère'e ve daha birçok gözde kayak merkezinde kar tatilinin tadını çıkarıyor.

Çocuklu aileler, çocuklarının kayak öğrenmesi için gündüzleri onlara kayak dersi aldırıyor. Çocukları özel hoca eşliğinde ders alan ünlü isimler, kendilerine kalan zamanlarda bembeyaz pistlerin tadını çıkarıyor.

Kış tatili için Courchevel'i tercih eden Arzu Sabancı ile oğlu Hakan Sabancı, bir hafta boyunca adeta kayağa doydu. Arzu Sabancı'nın yakın arkadaşları da Courchevel'de tatil yapınca Sabancı arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Öte yandan İpek Ayaydın ve Talat Abdik çifti kış tatili için St. Mortiz'i tercih etti. Abdik çiftine, İpek Hanım'ın kardeşi Mert Ayaydın eşlik ederek tatillerinin daha da güzel geçmesini sağladı.

Sosyeteden bir grup vardı ki onlar kayağa gitmek yerine Londra'da alışveriş yapmayı tercih etti. Beyza Arslan, Begüm Şen, Sinem Ayan ve Şebnem Arslan'ın aralarında olduğu hanımlar grubu, Londra sokaklarını arşınladı. Bu arada Beyza Arslan Londra'da yaşayan ablası Berna Meehan'la buluşarak hasret giderdi.

Suzan-Turgut Toplusoy çiftinin kış tatili rotası da Courcevel oldu. Yelda-Hakan Tiftik çifti de yakın arkadaş grubuyla yine Courchevel'i tercih etti. Kış mevsimi sosyete için kayak mevsimi demek. Bu yüzden özellikle sömestr tatilini iple çeken ünlü isimler, 15 günlük tatili çok sevdikleri kayak sporuyla değerlendiriyorlar.

Kayak yapmayı çok seven Berrin-Olgun Zorlu çifti ise İsviçre Gstaad'da tatilerine devam ediyor. Dedim ya sömestr tatilinin bitmesine bir hafta daha var. Sosyete ve iş dünyası, bir hafta daha İstanbul'da olmayacak.

Herkese kalan bir hafta boyunca iyi tatiller dilerim...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR