İstanbul'un renkli sosyal hayatı, gelecek hafta daha da hareketlenecek...

Sanat davetleri, açılışlar, ödül törenleri, sergiler ve daha birçok etkinlik İstanbulluların sosyalleşmesini sağlayacak. İsterseniz önemli davetlere bir göz atalım...

İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı ile Eczacıbaşı Grup CEO'su Atalay Gümrah'ın ev sahipliğinde 23 Kasım Cuma günü Yıldız Mıran: Bir Dağ Masal isimli serginin açılışı gerçekleşecek. İş ve cemiyet hayatından çok sayıda sanatseverin bu önemli sergiyi kaçırmayacağına eminim.

21-22 Kasım tarihleri arasında Tohum Otizm Vakfı'nın Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de düzenleyeceği alışveriş festivaline ise katılımın yüksek olacağını biliyorum. Amaç, yardım etmek olunca İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri bir anda toplanabiliyor.

Koç Bilim Madalyası takdimi ise 21 Kasım Çarşamba günü düzenlenen ödül töreniyle sahibini bulacak. Gecenin ev sahipliğini ise Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile Onursal Başkanı Rahmi Koç birlikte üstlenecek.

14 Kasım Çarşamba günü de yine önemli bir sanat organizasyonu var. Can-Ahu Has sanat koleksiyonu Işık Üniversitesi Maslak Kampusu'nda düzenlenen sergi davetiyle sanatseverlerle buluşacak.

22 Kasım Perşembe günü, Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri, Sakıp Sabancı Müzesi'nde düzenlenen ödül töreniyle sahibini bulacak.

Yoğun bir gündem bizleri bekliyor...

Sanat tutkunlarını sevindiren birçok davet ve organizasyon gelecek hafta gerçekleşecek.

Ajandanıza bu davetleri not edin, eğer katılım şansınız olmazsa htkulup.com'dan ve Bloomberg HT'de yayınlanan HT KULÜP VE BLOOMBERG MAGAZİN televizyon programlarımızda biz sizi bilgilendireceğiz.

İyi haftalar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR