Yaz tatili denildiğinde akla hemen deniz, kum ve güneş üçlüsü geliyor. Yaz aylarının en hızlı yaşandığı yer malum Ege'nin gözde tatil merkezi Bodrum...

Upuzun kumsalları, muhteşem doğası ve ıssız koylarıyla Türkiye'nin en çok turist alan bölgelerinden Bodrum, bu yaz da yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor... Kimi popüler plajlara giderek tatilin keyfini çıkarırken kimisi de teknesinde ıssız koylarda vakit geçiriyor. Tercih meselesi tabii ki...

İş dünyasından ünlü isimlerin de tatil tercihi Bodrum'dan yana oluyor... Genelde cuma akşamından uçağa atlayarak Bodrum'a giden ve teknesinde hafta sonunu geçiren çoğu önemli isim, haftaya dinlenmiş olarak başlıyor.

Tabii teknesiyle Yunanistan'ın tatil merkezlerine de giden var. Arzu-Ömer Sabancı çifti, yakın arkadaşları Şebnem-Celal çiftiyle Mikonos'ta uzun süredir tatildeler.

Dilek-Ali Nuri Türker çifti ise evliliklerinin 36. yılını Mikonos'ta kutluyor... Hatta Türker çifti, kutlamaları Ömer-Arzu Sabancı ile birlikte yapmış. Şu sıralar kimi ararsanız Mikonos'ta diyebiliriz.

Önümüzdeki Kurban Bayramı tatili de yine Bodrum ve Ege kıyıları çok hareketli olacağa benziyor.

Feryal Gülman, Çeşme Alaçatı'da yaz aylarını değerlendirirken Nejdet-Emel Ayaydın çifti her sene olduğu gibi bu sene de tatillerini Çeşme'deki yazlıklarında geçiriyor.

Koç Ailesi de geçtiğimiz günlerde Bodrum'a gitti. Bodrum'a hastane yatırımı yapan Koç Grubu, 150 milyon TL'lik bir bütçeyle Amerikan Hastanesi'ni Bodrum'da hizmete açtı. Açılışta Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve oğlu Ali Koç, hazır bulunuyordu.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Bettina Machler de tatil için Komşu'yu tercih edenlerden. Hatta Machler'in geçtiğimiz gün paylaştığı mayolu fotoğrafı sosyal medyada epey ilgi görmüştü...

Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda kim hangi tatil beldesine gidecek ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım.

Tatilde olan herkese iyi tatiller dilerim...






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR