2020'ye girmemize haftalar kaldı... Aralık ayı demek, kutlama demek...

Malumuzun 2019'un bitmesine sayılı günler kaldı... Yılbaşı davetleri birbiri ardına düzenlenmeye devam ediyor. Önümüzdeki günler oldukça yoğun geçeceğe benziyor. HT Kulüp ekibi olarak, sizlere yılbaşı partilerini ve kutlamalarını haberdar etmeye devam edeceğiz.

Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Ersu, Nişantaşı'ndaki shoowroom'unda bugün sosyeteden dostlarına bir yılbaşı partisi veriyor. Caroline Koç ise 12 Aralık Perşembe günü Haremlique markası olarak 2020'yi kutlamaya hazırlanıyor.

İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, her sene geleneksel hale gelen yıl sonu düzenlediği Gala Modern'i 14 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek.

TOÇEV yararına organize edilecek yılbaşı kermesi de yarın cemiyet hayatından ünlü hanımların katılımıyla yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Projehane, 12 Aralık'ta Beykoz Kundura’da Yıldızların Altında Yardım Yemeği organizasyonunun ilkini gerçekleştirecek. Geceye iş ve cemiyet hayatından 50 çift katılacak. Gecede Türkiye’nin 20 ünlü ismi bu özel masaların konuğu olacak. Tüm konuklar, maddi imkansızlık içinde olan minik öğrencilerin anaokulu eğitimini alabilmesi için bir araya gelecek.

Dedim ya bu aralar davetler hız kesmiyor... Tohum Otizm Vakfı'nın geleneksel yılbaşı alışveriş kermesi de 12 Aralık perşembe günü yardımsever hanımları bekliyor.

Parıltı Derneği'nin görme engelli minikler ve ünlü isimlerle sahnelediği 'Hababam Sınıfı Parıltıyla' isimli tiyatro oyunu 18 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

2020'ye güzel umutlarla giriyoruz. 2019'da yaşadığımız tüm hayal kırıklıkları ve kötü olayları unutturacak güzellikte günler yaşamamız dileğiyle...

Mutlu yıllar...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR