Türkiye genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla çoğu ünlü İstanbul dışında karantinaya girdi.

Herkesten uzak, izole bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi genelde Ege ve Akdeniz kıyıları oldu. Teknelerini Bodrum ve Göcek'in eşsiz koylarına demirleyen tatilciler, pandemi dolayısıyla karaya bile çıkmadılar.

HT Kulüp ekibi, bu bayramda Bodrum, Göcek gibi popüler tatil merkezlerinde görev başındaydı. Özel haberlerimizle, yine kim nerede tatil yaptı hepsini sizlerlerle anında buluşturduk.

17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması dün itibariyle sona erdi. Tatilcilerin bir kısmı evlerine dönerken, teknelerinde seyahatlerine devam edenler de oldu.

Bayramda Göcek'i mesken tutan ünlü isimler vardı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, lüks teknesinde Ege koylarını gezerken sadece HT Kulüp objektifine yansıdı.

Bu yaz sezonunu Göcek'te açan bir diğer isim Yasemin Özilhan'dı. Her zamanki güzelliğiyle Göcek koylarında salınan Özilhan, eşi İzzet Bey, kızları Emine ve Ela ile teknede tatil yapıyordu.

Dedim ya Göcek kıyıları, bu bayram hiç olmadığı kadar ünlü ismi ağırladı. Taha Tatlıcı, yakın arkadaşları Ömer- Alara Malaz çiftiyle tatilde bir araya gelmişti.

Teknede bayramlaşmayı seçen Mehmet - Selin Tara ile Murat- Yasemin Özyeğin çifti, gün boyu birlikte vakit geçirdi.

Koronavirüs dolayısıyla herkes temkinli davranmıştı. Sosyal mesafeye, maske ve hijyene önem veren ünlü isimler, tedbiri elden bırakmadı. Tekneye bile sosyal hayatta görüştükleri kişiler dışında kimseyi kabul etmediler.

Bayramda herkes ailesi ve sevdikleriyle oldu. Kimi evde, kimi yazlığında, kimi otelde, kimisi de teknesindeydi... Nerede olduğumuzdan çok önemli olan sağlıklı hissediyor olmak... Bayramda ise tek eksik olan şey, sarılıp kucaklaşmaktı.

Gelecek güzel bayramlarda, sarılarak hasret giderebileceğimiz, sevdiklerimizle kucaklaşacağımız bayramlarda görüşmek ümidiyle.

Herkese sağlıklı günler dilerim...






İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR