Koskoca bir yılı bir geride bırakmamıza sayılı günler kaldı...

Dünya için zor bir o kadar da güçlüklerle geçen bir yıl oldu... Küresel iklim değişikliklerinin ülkelere yansımasının yanı sıra Covid belasıyla mücadele ederken bir de son günlerde ortaya çıkan Omicron varyantı ile endişe daha da arttı...

Yine de umutsuzluğa kapılmadan gelecek güzel günleri düşünerek pozitifte kalmak önemli...

Geçtiğimiz yaz oldukça hareketliydi. Pandemi döneminin etkileri azalmışken, insanlar sosyal hayatlarına bir nebze olsun geri döndüler...

Ege, Akdeniz sahillerinde tatil yapan ünlü isimler, tedbiri yine de elden bırakmadı. Çoğu, koronavirüs dolayısıyla tekne tatilini tercih etti ya da kalabalıktan uzak yazlık evlerinde inzivaya çekildi.

Açılışlar, davetler, etkinlikler sonbaharla birlikte hız kazanırken, sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen sosyalleşmeler, insanların psikolojisine iyi geldi.

Malum, pandemi dolayısıyla kısıtlanan sosyal hayatlar, kişiler üzerinde olumsuz etki yarattı...

2022 için umudumuz, sevincimiz çok fazla... Yeni yıl, her zaman için yeni umutlar demek...

Umarım 2022'in ilk gününden itibaren yaşanan olumsuz tablo bir anda yerini güzelliklere bırakır.

Aralık ayında hız kazanan davetler, malum yılbaşı temalı... Genellikle yardım amaçlı düzenlenen yılbaşı alışveriş günleri, cemiyet hayatından ünlü isimleri misafir etmeye devam ediyor.

Dernekler ya da vakıflar yararına gerçekleşen alışveriş şenliklerine katılan ziyaretçiler, yeni yıl için sevdiklerine farklı hediye alternatifleri seçebiliyorlar. Hem de bir sosyal sorumluluk projesinin parçası olmaktan dolayı mutlu oluyorlar.

2022 için geri sayım başladı. Cemiyet hayatından çoğu ünlü isim de tatil planını yaptı. İlerleyen günlerde yeni yıla kim, nerede girecek diye ilk bizden öğreneceksiniz.

Mutluluğunuzun katlanarak artacağı, sağlıklı, bol bereketli, hayallerinizin bir bir gerçekleşeceği muhteşem bir yıl geçirmenizi dilerim.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR