Koskoca 365 günü devirdik... Dile kolay tam üç yüz atmış beş gün... Yaşananlara bakıldığında bir sene boyunca iyi olaylara şahit olduğumuz kadar zor durumlara da maruz kaldık... Ama yine de umudumuzu kaybetmedik.

Koronavirüs salgını dolayısıyla evlere kapandığımız günleri 2022'de geride bıraktık. Sosyal hayata adapte olmakta zorluk çeksek de 2022 hepimize ilaç gibi geldi...

Biz de tabii ki bu bir senede çalışmaya devam ettik. Başta iş ve cemiyet hayatından haberlerin amiral gemisi olan htkulup.com adlı internet sitemizde özel haberlerimizle sizlerle birlikte olduk.

Yıllardır sanatın nabzını Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan HT Life programımızla sanatseverleri ekrana kilitledik. 2023'te de kültür ve sanat haberlerinin tek adresi HT Life olacak.

Ve Ciner Yayın Holding'in en önemli yayın kuruluşlarından SHOW TV'de yayınlanan Cumartesi ve Pazar Sürprizi'yle her hafta sonu evlerinize konuk olduk. Özel söyleşilerimiz, İstanbul gece hayatından en renkli haberler ve hareketli yayın içeriğimizle magazin dünyasının nabzını tuttuk.

2023'te de doğru, tarafsız ve en özel haberlerle yine sizlerle olacağız. Magazine dair en taze haberler, cemiyet dünyasından en özel söyleşiler, htkulup.com aracılığıyla sizlerle ulaştırdığımız en güncel haberleri, yine ve her zaman ki gibi ilk bizden duyacaksınız.

Bu vesileyle HT Kulüp Ailesi olarak siz değerli okuyucularımızın ve izleyecilerimizin yeni yılını kutluyorum. Sağlık, mutluluk, huzur, bolluk, bereket yeni yılda sizinle olsun.

2023'ün herkese gönlünden geçen her şeyi vermesi dileğiyle....

Mutlu seneler...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR