2024 yazının, sona ermesine günler kaldı... Bodrum, Çeşme gibi yazlık beldeler artık son demlerini yaşıyor... Mekanların fiyat politikaları, Türk müşterilerinin Komşu'yu tercih etmesi gibi sebeplerden dolayı maalesef işletmeler istedikleri gibi bir sezon geçiremediler...

Bodrum'daki lüks eğlence mekanları, restoranlar, beach'ler yaz sezonu için oldukça umutluydu. Ancak gel gör ki, işletmecilerin istediği gibi bir yoğunluk yaşanmadı. Türk turistin alım gücü orta halli işletmeleri de aşınca Bodrum ve diğer tatil beldeleri bu yaz en sakin günlerini yaşadı diyebilirim.

Tekne tutkunu tatilciler ise Göcek'in eşsiz koylarına demirledi. Tabii Bodrum'un güzel koylarını da unutmamak lazım... Eda - Selim Kosif, çifti çocuklarıyla Bodrum'da tatil yaparken, iş insanı Erden Timur ile eşi Emine Timur, Bodrum'un tadını doyasıya çıkardı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ender Mermerci, Bodrum sezonunu sevgilisi Herman Von Alkamade ile açtı...

Bodrum güneşini çok seven İzzet- Roksi Garih çifti, bol bol iskelede güneşlenerek stres attı. Tabii ki Garih çiftine, Dalia Garih de eşlik ediyordu.

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bodrum'u mesken tuttu diyebilirim. İş insanı Erhan Kamışlı ile Emine Kamışlı teknede keyif yaptılar ve Emine Hanım bol bol güneşlendi.

Dostlarını ağırlamak için Bodrum'da demirli teknelerini seçen Diana-Ferit Şahenk çifti, Bodrum'un güzelliklerini doyasıya yaşadılar.

Bodrum'da yaz sezonu işte böyle geçti... Tekne sefası yapanların dışında yazlık evlerinde zamanlarını geçirenler de oldu...

Bodrum'da sanat davetleri de yapıldı ancak eski günlerdeki gibi her gece bir event olmadı.

Ünlü isimler, eylül ayı ile birlikte İstanbul'a dönmeye hazırlanıyor...

Bakalım İstanbul'da sonbahar nasıl geçecek?







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR