Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen hanımları, dün akşam aylar öncesinden hazırlandıkları Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki Tarkan konserinde adeta gurur gecesi yaşadılar. Bu sene hizmet vermeye başlayan, toplumda ihtiyaç sahibi çocuklara, yaşlılara ve kadınlara yardım etmeyi amaçlayan 'Hayat Paylaşım ve Yardımlaşma Derneği', Monik İpekel Başkanlığında, Fatoş Sarıgül'ün başkan yardımcılığında muhteşem bir geceye imza attı.




Dernek yöneticileri Demet Sabancı Çetindoğan, Sitare Akdilek ve Ayşegül Toplusoy'un dışında, gönüllü olarak görev alan Didem Antebi, İpek Varol,Ebru Kadayıfçıoğlu ve Özle Özer konser öncesinde ve konser sırasında canla başla çalıştı. Organizasyonda her detayın kusursuz olması için ellerinden geleni yapan dernek üyeleri ve gönüllü melekler, Tarkan şarkılarına da eşlik ettiler.




Biletlerin 500, 750, 1000 TL'den satışa sunulduğu beş bin kişinin izlediği Tarkan konseri derneğin ilk etkinliğiydi.




Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Megastar Tarkan, şarkı aralarında yaptığı konuşmalarda böylesine anlamlı bir geceye katkıda bulunmaktan dolayı onur duyduğunu belirtti. Konseri cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile eşi Fani Aysal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınbaş ile eşi Muhlet Altınbaş, Dalia Garih, annesi Lili Garih ve kızı Natalie Herzikowitz ile birlikte ön sıradan izlediler.




Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden Emir Sarıgül, eşi Fatoş Sarıgül konser hazırlıklarını takip ederken, kızları Ayşenaz ile ilgilendi.




Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih, annesi Lili Garih ve kızı Natalie Herzikowitz ile Tarkan rüzgarına kapılmıştı. Tüm şarkıları ezbere söyleyen Natalie Herzikovitz, konser boyunca Tarkan'a eşlik etti.




Sosyetenin yardım meleklerinin kenetlendiği konserde, sahip olduğu gücü, enerjiyi bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza fayda sağlamak amacıyla büyük bir özveriyle sunan Tarkan, yardımseverliğiyle takdir topladığı kadar sahne performansıyla da herkesi büyüledi.




'Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği' konserden elde edilen yaklaşık 2.5 trilyonluk gelirle, toplumda ihtiyaç sahibi çocuklara, kadınlara ve yaşlılara kişilere yardım edecek ve 'Eyüp Bedensel ve Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi için kullanılacak. Bu amaç doğrultusunda, zaman ve emek harcayan dernek kurucularına ve üyelerine teşekkürü bir borç bilir ve böyle organizasyonların herkese örnek teşkil etmesini dileriz.




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR