Okulların ara tatile girmesiyle hem veliler, hem öğrenciler hem de öğretmenler rahat bir nefes aldı.

Sömestrden önce kısa bir tatil herkese iyi gelecek.

Bu bir haftayı değerlendirmek isteyen iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler de bugünden yola çıkıyor. Çoğu yurtdışını tercih edecek...

İstanbul ise yine bildiğiniz gibi.. Davetler, sanat etkinlikleri ve sergi açılışları ve daha birçok organizasyon yeni sezonla birlikte start almıştı. Şimdi de malum çocukların keyif alacağı ve anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirecekleri organizasyonlar başlayacak. Örneğin yarın Buse Terim Bahçekapılı'nın ev sahipliğinde Kanyon'da anneler ve çocuklarının birlikte katılacağı bir davet var.

Koruncuk Vakfı da dün 40. yılına özel bir geceye ev sahipliği yaptı. Ünlü oyuncu Halit Ergenç'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verilirken gecenin sürprizi oyuncu Serenay Sarıkaya'dan geldi. Sarıkaya, davette sahne alarak şarkı söyledi.

Sanat şehri İstanbul, sergi davetleriyle de adından söz ettiriyor. Dört gün sürecek olan BASE'te yeni mezun genç sanatçıların eserleri sergileniyor. Habertürk ve Bloomberg HT'nin medya sponsorluğunda düzenlenen sanat etkinliğinde, söyleşiler de gerçekleşiyor.

Kadın girişimcileri destekleyen Alaluxa'nın alışveriş şenliği, Ankara'daki evliliğe dair her detayın sergilendiği fuar ve TEMA-K gönüllülerinin bir araya geldiği öğle yemeği geçtiğimiz haftaya damga vuran davetlerdi...

1 haftalık tatil başladı.. Tüm velilere ve öğrencilere keyifli günler diliyorum.

İyi tatiller...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR